Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenni czeleb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb felsoroltuk azt a nyolc embert, aki bedurrantotta Steve Jobs-ot és a világ legértékesebb, legnagyobb bevételű és legnagyobb befolyású vállalkozását. Az alapító azonban elment és idők túlhaladtak Jobs rock and roll, spritualtitás és a technológia imádatának az őrült…..
Az amerikai Northwestern University kutatói megállapították: az emberi szervezet tudat alatt valóban képes bizonyos események előre érzékelésére és ezekre fizikai reakcióval is reagál az esemény bekövetkezése előtt. Az “előérzet-kutatás” során az 1978 és 2010 között…..
A nácik könyveket égettek, a dzsihadisták újabban hangszereket? El sem tudjuk képzelni mit vétettek szegény dobok, szaxofonok, erősítők, hogy égőáldozatként kell elporladniuk az Iszlám Állam legújabb agyament videójában. A líbiai sejt áll egyébként a 21 kopt keresztény…..
Feliratozva - Kapcsold be a CC opciót "Mindig minden véleménnyel vagy meggyőződéssel szemben lesz valaki, aki ugyanolyan határozottan ellenezni fogja azt. Mindkét fél azt állítja, hogy az övé a legjobb érv, ő rendelkezik a valós tényekkel és a helyes látásmóddal.…..