Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fekvő edison

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bendzsel Miklós, a szabadalmi hivatal elhíresült elnöke szerint mind az Igazságügyi minisztérium, mind az Állami Számvevőszék, mind az Alapvető Jogok Biztosa, mind a Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület, sőt még a hivatali korrupciót firtató parlamenti képviselők is tévesen értelmezik a…..
Nem új keletű jelenség, viszont annál bosszantóbb a szabadalmi oltalom nyújtotta jogokkal történő (vissza)élés, az ún. „szabadalmi trollkodás”, amely mára elsősorban az USA területén harapódzott el. A fogalmat a ’90-es évek elejétől használják az olyan vállalatok…..
fekvő edison 2016.02.03 14:18:11
@rezgaras: Ez nagy hülyeség, az USA-ban komoly a szabadalmi vizsgálat és világszintű újdonság szükséges. Továbbá szoftvert sem lehet szabadalmaztatni. Business method találmányok vannak, amelyek legtöbbször szoftverrel vannak megvalósítva. Már ezeket is egyre nehezebb oltalmazni.
Ne aggódj, mától segítenek a pénisznövelő találmányok! A férfiaknak nemcsak a magassága különböző, hanem a péniszük hossza is. Van aki gigamérettel van megörvendeztetve vagy épp megátkozva; van, akinek viszont igen kicsi a pénisze: < 3 cm. Ez utóbbiak ritkán szoktak örvendezni, pedig funkció…..