Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h22

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen túl nincs most értelme sokkal többet írni. A párt közzéteszi a programját, ahogy ma megtettem az elesettebbek és a megalázottak felé, a jövő héten és azt követően is röviden meg fogom tenni a társadalom szerencsésebb csoportjai felé. De nem ez fogja az országot élhetővé…..
h22 2015.02.23 21:57:43
@DrGehaeuse: "egy családi szindikátus egy vagy bűnszövetkezet is kormányozhat ha totális hatalmat szerez egy párt fölött" nemcsak ott.

Egy ünnepi alkalom kapcsán közösségi oldalra feltöltött képek döbbentett rá arra, hogy egy erőszakos (öreg) kisebbség ráerőlteti akaratát egy faluközösségre, fogságában tartja azt, mert minek mondható, ha (nemzeti) ünnepnapokon mindig ugyanazok, az alig tucatnyi arc, mindig ugyanazok a szólamok, mindig ugyanaz a kirekesztő büszkeség. A közösség megújulásának legnagyobb akadályi ők. Közben pusztul a valaha irigyelt közösség (lakó- és élet) környezete. Hihetetlen pusztítás tud végezni évtizedek óta egy magát nagyratartó -mert én megtehetem jogán uralkodó- maroknyi ember. A döbbenetes ebben, hogy a magukat, egymást felkent próféták a szemükkel látható tények ellenére kitartanak körömszakadtáig. Legszomorúbb példa erre a helyi iskola oktatási színvonalának soha nem látott mélységbe süllyedése. Ők azonban régi-új kapcsolataikkal megoldják a helyzetet. Az unokákat beteszik a közeli város jobb iskoláiba és hagyják, hogy a (lakó)közösség szellemi központja, az oktatás, a példamutatás helyett pusztán gyerekelhelyezővé váljon. A közösség ünnepnapjait maguk ünnepeltetésére használják. A helyzet elviselni nem tudók előbb csak elmaradnak a rendezvényekről, majd a költözés gondolata után, cselekedek. A tisztes megélhetést nyújtó munkaalakom hiánya miatt elköltözők helyére olyanok jönnek, kiknek már nem jelent semmit a szó, közösség.