Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kornelia Kovacsova

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attraktívak, sikeresek, viccesek és még szeretjük is őket. Az életünkből, azonban pont abban a pillanatban tűnnek el, amikor már szinte biztosak vagyunk abban, hogy megtaláltuk az igazit. Míg mi nők romantikus szerelem után vágyakozunk, addig férfitársaink a hosszan tartó szabadság vezérei. Létezik…..
Életben tartani egy terméket az ötlettől a megvalósításon át, egészen az eladásig kemény feladat. Aki azonban hisz a termékében nem adja fel, hanem újabb és újabb lehetőségek után néz. Következzen pár jól bevált ötlet, ami Neked is sok pénzt hozhat a konyhára...
Egy diákoknak szóló csomagot állítottak össze a Balaton Sound szervezői. Március 17-től a csoportba verődött tanulók a "diákjegy" mellé kempingjegyet és ajándékutalványt is kapnak. A jubileumi, 10-ik Soundot július 6-10. között élvezhetjük, mint mindig, most is Zamárdiban...
Vannak emberek, akik akkor is hallgatnak, amikor elégedetlenek. A szerencsésebbek bólintanak a pincérnek, és kedvesen elmagyarázzák a steak definícióját, melynek eredményeképp, a desszertet megkapják grátiszként és még a séffel is jó hangulatú beszélgetésbe kezdenek. Mi a…..
Idén hetedik alkalommal került megrendezésre a 35 év alatti sikeres vállalkozók bemutatkozásának helyszínt adó Junior Expo, Egerben. A Business & Café csapata, stílusban, felkészültségben és megjelenésben sem okozott csalódást. Lássuk, B&C színekben, hogy zajlott a hetedik Junior Expo!..
Összecsomagolni és a legjobb darabokat kiválogatni egy üzleti útra, a férfiak számára is igényes feladat. Már induláskor érdemes odafigyelni, milyen stílusban utazol. Átszállás, rohanás a repülőtéren, vagy vasútállomáson, elcsípni az utolsó taxit. Olyan élethelyzetek,…..