Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esmee Raisonneur

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script',…..
Esmee Raisonneur 2015.12.03 16:45:57
Az egész válogató irányított volt, ahogy minden tehetségkutató, eldöntik, kiről mennyi infó hulljon ránk, kihez menjen ki házhoz a kamera, kiről kapjunk szaftos v épp megható infót, és ki vesszen ködös homályba, h a nevére se emlékezzünk. Ezzel manipulálva a szavazókat. Az egész műsor etikátlan. Az, hogy a fiúk saját ambícióból összedobtak egy ilyen vidit, őket dicséri, mindenki teszi, amit tud. Nekik az ismertség hozhat melókat, azaz pénzt a későbbiekben, tehát ha a műsorkészítők kihagyták őket az "érdekfeszítőbb" versenyzők bemutatásakor, akkor maguk lépnek a tettek mezejére. Vagy naiv vok, és valójában az rtl szánja-bánja, h volt csillagszületikes indulókat így elfelejtett (5ből 4en), és most próbálja helyrehozni, h mégiscsak saját borjukat tolják meg hátulról. Inkább azt a kérdést tenném fel: Valakinek még vannak illúziói? Mikor volt etikus egy televíziós tehetségkutató??? (direct casting, bulvárérték, kapcsolatok, machinált szavazatok)

off: Hadd ne meséljem el a belső infókat, miképp dőlt el már az elején, h ki legyen az első 3 helyezett egy mááááááááásik tehetségkutatóban, és miképp rugdosták ki mégis jóval előbb az egyik jelöltjüket, mikor kiállt magáért egy szponzor megbeszélésen vagy épp a bértárgyaláson. A média irányít mindent, azt, hogy kire szavazz, azt, hogy kit szeress, azt hogy, hogyan élj. Ezért kell megválogatni a médiumokat, vagy épp egyszerre többet olvasni-nézni, hogy nagyobb rálátásunk legyen a vélt valóságra.
Esmee Raisonneur 2015.12.03 16:50:23
@Transylvanianmixedgrill: Az RTL sem titkolta, h saját fiai, csak nem reklámozták. A honlapon már fent van egy ideje: "már a legtöbben részt vettünk hasonló műsorban, (2009-es CSISZ-ben Sanyi és Feri tagja volt a Bad Boyz-nak, 2011ben Ricsi és Deni pedig az Appril Project formációját erősítették) ezért most már tanulva a hibákból és tapasztalatokból, szeretnénk nagyon jól felépíteni és a maximumot nyújtani, hogy ismét lehessen egy tánccsapatnak is esélye megnyerni egy tehetségkutatót." rtl.hu/rtlklub/gottalent/all-in-1

btw.: Magyarországon sosem fog tánccsapat nyerni tehetségkutatót, kivéve ha az a tehetségkutató csak táncosokról szól.
Esmee Raisonneur 2015.12.03 16:59:41
@Transylvanianmixedgrill: Igen, valószínűleg igazad van. Én a saját ambíciót is arra értettem, h ezek a fiúk már eleve jóban voltak az rlt-es arcokkal. Csak az volt nekem is gyanús, h a válogatón nem tolták az arcunkba.. , erre most megkapjuk extrán. Lássuk, bejuttatja az rtl az rtl-es haverjait, muhahahaaa :D , meg h hogy tálalják majd nekünk a csapatot.., mennyire "egyértelműen", ha érted, mire gondolok.. :D
Egy hete tart a jóga kurzus, az odafigyelGETés az egészséges életmódra, még nem egészen elszánt a lelkesedésem, cserébe viszont töretlen, mert még nem adtam fel. Nyárra formába lendülök. (Elég nehéz kitartani egy teljes fegyelmet és odafigyelést kívánó életmód mellett,…..
Igen, megpróbáltam. Előrébb léphettem volna a karrieremben. Évekig elfogadtam, és békében éltem a gondolattal, hogy a gyarló világ "nem látja magától", mire vagyok képes, mennyi rejtett tartalékom kihasználatlan, mire vihetném a nagybetűsben. Persze, meg se hallott az Univerzum,…..
Raisonneur BE YOU! 2015.02.23 21:54:55
Minden az elfogadáson múlik. Mondhatnám úgy is, a szereteten, de az olyan közhelyesen elcsépeltnek tűnne, hogy innentől senki sem venne komolyan. Minap olvastam egy interjút (1) a világhírre törő basszussal, Bretz Gáborral, és szépen elültetett egy kis magot a fejemben,…..