Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenykutato

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Közszeméremsértés 2018.02.22 21:12:44
Mielőtt még az igazi mondanivalómba belekezdenék egy szolgálati közleményt szeretnék megosztani mindenkivel. A színdarab köszöni szépen jól van. Ahogy kiteszik a műsortervet azon a napon minden jegy elkel az összes előadásra abban a hónapban. egyszer még az elején aggódtam Bagossy Lacinak a…..
Már legendává torzult, túljátsszák, elkoptatják, pedig ma is élő vasúti szakember létező szavajárása az, amikor meghall egy menetrendi vagy szolgáltatásfejlesztési ötletet, akkor kezét a hasán összekulcsolja, tekintetét az égre emeli, nagy levegőt vesz, és félig lemondóan, félig ingerülten leheli ki…..
"Amelyik férfit nem motivál önmaga csiszolása, azt hogyan lehet másokért való küzdelemre, felelősségvállalásra ösztönözni? Aki nem dolgozik a saját javításán, az nem tud a környezete építésén sem." "Nem kecsegtethetjük magunkat azzal, hogy önmagunkat háttérbe szorítva,…..
Fénykutató Bűnbánó mackóember 2015.03.01 18:14:42
Hagyjál békén…   Olyan könnyű ezt kimondani, vagy leírni, és a másik embert, mint gyermek a játékmackóját, dühösen félrehajítani. A játékmackó lehull a padlóra, s ott marad. Szövete kibírja, belül pedig csak szivacs. De a másik ember… Lelke lehull a padlóra,…..
Fénykutató Egyedül? 2015.03.01 17:59:39
"Egyszer mindenki megtalálja azt a személyt, aki mellett megtalálja önmagát." Sokat hallom mostanában: "egyedül találd meg önmagad", "ne fogadj el támogatást, segítséget", "ne hagyd, hogy beleszóljon" stb. Igen. A gonoszság körülvesz minket. A gonoszság örül, ha gyengék…..
Fénykutató Félkész kapcsolatok 2015.02.23 12:12:58
Elkezdünk építeni egy kapcsolatot, mint egy házat. Elkészül az alap, meg a fal első métere... Vagy beleununk, vagy amint az első rossz érzések kialakulnak, amikor valamelyikünk rosszabb hangulatban van, vagy amikor valamelyikünket elkezdik kísérteni egy régi, összedőlt ház…..
Fénykutató Vallás és hit 2015.02.23 12:02:36
Pár hónapja volt valakivel egy beszélgetésem... Felhoztam témaként, hogy miben hiszek, és miért hiszem helyesnek, amit teszek. Ő erre rögtön azzal reagált, hogy valaki kedvéért felvett egy vallást stb. A vallás, főleg valaki miatt felvéve, mit sem ér. Hit nélkül... Csak az ego…..
Fénykutató Csak hinni kell 2015.02.23 11:59:04
Sokan vannak, akik hisznek Istenben, az angyalokban, egyéb magasabb rendű erőkben. Azt gondolják, hisznek. Közben pedig azt várják, hogy Isten, mint egy ősz szakállú öregember jöjjön velük szembe az utcán, és nyomja a kezükbe a lottó nyerőszámait. Vagy az angyalok 12-es…..