Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szűzpöcök

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
szűzpöcök 2015.02.23 23:48:12
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Annyira leszarod, hogy kétszer is utánam írsz?

Nagyon vicces. Tükör, tükör, mondd meg pushpangnek mennyi az annyi!

Viszont megnéztem a BV-t és hát ajaj, Fanni sajna Tündérfalviból átment Intrikus Boszifalviba, még a sminkjét is gonosz boszorkányosra csinálták. Hát nem fogta vissza magát, az biztos. Az a különös és nem várt helyzet állt elő, hogy hármójukból még zsu volt a legszimpatikusabb.

Mind a hármójukat Laci lökte ki a villából, de mondjuk Zsét nem Laci vitte ki, miután Dani levette róla a lilát, szóval tegyük fel arról nem laci nem tehetett, de az Edinás párbajról már tehetett Laci, mert hagyta, hogy Edina vegye fel a kéket, és ezzel sínre tette a párbaját Edinával, a Fannis párbajt meg egyértelműen ő akarta. Szóval a három párbajból kettőért biztos felelt.

Mindenesetre nagyon fura volt Fanni, mert nyoma nem volt a Tündérfalviságának, gondolom ez volt az instrukció, de félő amúgy se tudta volna visszafogni magát. Hát nekem sajnos nem jön be ez az irány, így jártam, én pechem. Egy teljesen más Fannit láttunk, olyat, akit eddig még nem. remélem azért nem fogják ebbe az irányba belenyomni és beskatulyázni. Én a vidám, humoros, szellemes Fannit kedveltem meg, nem a szipirtyó, merő rosszindulatú Fannit. Ejnye-bejnye csúnya szerkesztők és unkreatívok!
szűzpöcök 2015.02.24 00:39:05
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Téged annyira nem érdekel a vv meg a bv, annyira leszarod hogy még harmadszor képes vagy utánam írni róla és miatta. A vv keresztes hadjárat egyik fanatikus katonájaként üldözöl, jössz utánam, miközben engem viszont olyan szinten érdekel a vv, hogy már meg se néztem a mai adást, és a többit se fogom, mert egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi.

Tehát volna értelme hanyagolnod engem, és kicsit megértőbben viszonyulni saját magadhoz és nem ilyen mereven elzárkózni a gondolataid értelme elöl.

Úgy látszik, mindent minimum kétszer, ha nem háromszor kell mondanom: nem vagyok kíváncsi a velem kapcsolatos tévképzeteidre.
szűzpöcök 2015.02.24 10:54:57
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

jó, akkor úgy tekintem, hogy valahányszor utánam klaffogsz hogy mondj még valamit, úgy tekintem, hogy egyúttal meg is csókoltad a fenekem. Méghozzá térden állva.