Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ender Wiggin

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
Ender Wiggin 2006.11.09 15:13:34
comment:com Frei eladó 2006.11.08 00:09:00
Na jó nem eladó, csak elárverezik jótékonysági céllal. Frei árából egy csángóföldi falut segítenek meg, szóval a cél nemes, így minden eszköz megengedett, még egy élő ember áruba bocsátása is. Aki a legtöbbet ígéri, az együtt vacsorázhat Frei Tamással, és ez két…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..