Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kemira

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint nem egyedi esetről kaptunk jelentést 3 hete, amikor úgy tűnt, a T-csoport hardvertelepítő munkatársai szándékosan szabotálják a munkát, illetve az ingyenes modemcsere helyett a Szuperszervíz fizetős szolgáltatását nyomatják. Lall egy wifi router boldog tulajdonosa…..
Csodálatos válaszlevelet küldött Gergő egy spamra (a feladó nevét kivételesen kitakartuk, mert álspamról volt szó amúgy, de megoldása örökérvényű lehet):Tisztelt Kibaszott Spammelő Kisköcsög Qrvaanyád! Örömmel vettük jelentkezését a kiemelt ügyfeleknek szánt…..
Kemira 2008.02.18 16:41:03
www.greenplaces.imp.hu

én tőlük kaptam "marketing" levelet pár napja, elég kiábrándító, ha ezt tényleg legálisan csinálhatják
Ezt a zseniális képet Péter lőtte a szigetszentmiklósi Auchanban. Az agresszív vásárlók több ízben széttéphették a pultost korábban, hogy ilyen megoldásra fanyalodtak, de az is lehet, hogy a nosztalgiázó nyugdíjasok kedvéért hozták vissza a jegyrendszert...
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..
Rocko jó eséllyel antifiatista lehet, mert lopott nekünk a langlovagok.hu -ról két olyan képet, amik önmagukban is ironikusak, így együtt pedig négyzetre emelkedik a hatás, az igen tömör levél ellenére. Ezek a fiatosok nagyon hülyék: Sőt. Egyre hülyébbek...