Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr Emil Schaffhausen

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
dr Emil Schaffhausen 2018.10.15 16:05:47
@flashgordon.: Az angol xfaktoron már bedobták ezt a mikrofondobálós poént. MINDEN meg van előre írva. Az ilyen jelenetek azért vannak, hogy a gagyi újságok és írói meg tudjanak élni. Ők ezt úgy gondolják, hogy ez a szórakoztatás. A zsűrinek még azt is megmondják, hogy TÁTOTT SZÁJJAL kell reagálni a jó vagy rossz produkciókra. Nézz meg egy orosz, bolgár, magyar vagy akármilyen xfaktort, a zsűri mindenhol tátott szájjal néz, csodálkozik, elhűl vagy rajong.
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
dr Emil Schaffhausen 2017.02.12 17:20:31
@sdaniel: Jáger Kingát nyírta ki. Már a néhány évvel ezelőtti X-ben, amikor Malek "tanácsadója" volt is rühellte a csajt. Nem is válogatták be. Gabika konkurenciája JK, ezért SZÁNDÉKOSAN olyan dalokat adatott neki, melyek nem illenek a karakteréhez. JK népdalos vonalát kellett volna erőltetnie, nem az anakronisztikus dívást. A legárulkodóbb jelenet az volt, amikor "mentorként" ahelyett, hogy megvédte volna, ekézte JK-t. tóthgabi: broáf.
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
Freddie nyerte A Dalt, vagyis ő indulhat el a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntőben a zsűrinek négy előadót kellett kiválasztania, közülük került ki a végső győztes. Így Freddie, Oláh Gergő, a saját dalát technikai problémák miatt kétszer eljátszó Kállay-Saunders András és Petruska között…..
dr Emil Schaffhausen 2016.02.28 04:19:54
@Calvin81: Ez a mondatrész nálam is kiverte a biztosítékot. Asszem Sajókának ideje pályát váltani. Lehetne mondjuk portás a Siketek Intézetében.
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..
dr Emil Schaffhausen 2016.02.21 14:00:12
@hollario: Én sajnos még Frenreiszére is emlékszem. Szerzőként nem volt ász. (Citromízű banán, jujjj.) De mint zenész, üzletember, jó.
dr Emil Schaffhausen 2016.02.21 22:33:11
@bounty112: Tévedsz. Alexet is a zsűri szavazta be végül a 4-be, mert kapott tőlük annyi pontot, hogy negyediknek bekerült. Asszem RM adott neki sok pontot. Ha senki nem szavaz a zsűriben rá, kiesett volna ő is. Tehát a legjobb 4-ig a közönség csak látszat, a zsűri dönt. A végső négyből viszont a nézők döntenek, hogy ki legyen az első.
Már csak egy elődöntő van hátra, hogy aztán kiderüljön melyik magyar előadóért izgulhatnak az emberek a stockholmi Eurovízión. Az első elődöntőbe már elvileg a legjobb dalok kerültek és ugyan tényleg vállalhatóbb volt a felhozatal az első adásokhoz képest, de még mindig…..
dr Emil Schaffhausen 2016.02.14 19:57:24
@belga6: Látszik, hogy fingod sincs Kareszről és a hallásáról. Elárulom neked, hogy Karesznek már akkor is abszolút hallása volt, amikor te még csattogós lepkét huzigáltál a bölcsiben. Guglizd ki, mi az az abszolút hallás, nem sok ember születik ezzel, de Karesz ezek közé tartozik. A többi zsűritag viszont nem. Nem baj, ha kritizálod és antipatikus neked, de pont ezzel vádolni nevetséges. Szóval az ilyen uhrinbenedekes mellényúlásokkal menj a Mea Culpába.