Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bristolkid

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mit érdemel a férfi, aki éjjel 1-kor a Blahán szakít a nőjével? Várjuk az ötleteket. Mit érdemelsz 25 hónap után??!!!!! avagy, amiről azt hiszed veled sohasem történhet meg.... Biztosan mindenki hitte már, hogy rátalált az igazi szerelemre. Pontosan 25 hónapig én is hittem…..
Egy párkapcsolat vagy két évig tart, vagy örökké. A kép innen  Szép napot mindenkinek!   A rövid történetem elmesélése előtt annyit mondanék a kapcsolatomról, hogy nem sírtam, mert vége lett, inkább mosolyogtam, mert megtörtént.(Persze megviselt, mert lezárult egy…..
bristolkid 2009.02.09 06:29:51
bristolkid 2009.02.09 06:53:20
@Cukormáz [Minden Cukorból Van]: igaz lehet, hogy 1,5 év volt a fordulópont, de két évig elhúztuk. Akkor kezdődtek a gondok, amikor váratlanul előléptették, de ez napi 10-12 óra munkával járt. Én ezt toleráltam amennyire tudtam, de a kevés szabadidejéből egyre kevesebbet töltött velem. (Céges bulik, haverok, le kell ereszteni a gőzt.) Próbáltam tolerálni, de irigyeltem a többieket, hogy velük tölti a drága idejét, hanyagolva éreztem magam. Az a vicc az egészben, hogy nekem nincs állandó munkahelyem... ha ez nem így lenne, akkor talán nem hisztiztem volna ennyit.. állandóvá váltak a veszekedések egy idő után, de mindig csak apróságokon vesztünk össze. De most ennek véget vetettünk, és "közös megegyezéssel" tovább léptünk. (persze szakítás után egyből hívott, hogy ugye nem tiltottam le msn-ről, mert nem voltam éppen online. vicc :))

@Caddy: Én még a szakítás pillanatában is azt hittem, hogy ő az igazi.. szóval minden lehet. Addig haverok, buli :)
bristolkid 2009.02.09 07:43:09
@K. Baldrick:
Vasárnap délután, de nem aludtam semmit. Észre se vettem, hogy közben hétfő lett :D