Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tukorszin

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 19-én először lépett színpadra hazánkban, a budapesti Dürer Kertben az Our Last Night, a szintén tengerentúlról érkező Palisades és egy kecskeméti banda a Marauders. A srácok kétségkívül hatalmas hangulatot csináltak, amit valószínűleg még jó sokáig fognak…..
Következő cikkünkben eláruljuk Nektek, hogy mi milyen együttesek koncertjein fogunk bulizni az idei nyár utolsó napjaiban. Az idén harmadszor megrendezésre kerülő Strand fesztivál, - melynek színhelye nem más, mint a 2013-ban a legjobb közepes méretű európai fesztivál díját…..
| Április 3. - 30. |  NIGHTDRIVE pres.: BOK BOK, Toldi Klub (Április 3. 20:00) "Öröm és Boldogság x10-el, mivel Április 3-án a Toldiban a NIGHTDRIVE következő vendége a dél Londoni lakótelepek koronázatlan királya: Bok Bok." Jegyárak: 1500 FtFacebook esemény Párnacsata Nap…..
Fotó: www.facebook.com/HalottPenzOfficial Mikor is volt? 2015. február 20. Mi is volt? Halott Pénz koncert a The Biebers közreműködésével Székesfehérváron, a Fezen Klubban. Nem hiszem, hogy sok embernek kéne bemutatnunk a friss magyar zenei élet egyik legkiemelkedőbb…..