Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az orákulum

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszéljünk a Jánosról. Állítólag ma szabadul. Állítólag, mert én nem nagyon követtem a sorsát, a szabadulásáról is az egyik ballib véleményembertől tudok. Nem fogják elhinni: elkezdte mosdatni. Én sem hittem volna el, ha más mondja. Nem, azért mégiscsak lehet a jóérzésnek,…..
Az alaphelyzet: T-Mobile hálózat adott napon bekrepál. A fél világ megáll, nincs mivel kommunikálni. Eszünkbe idéződik Réz András előadása az idei Internet Hungary-ről: ha "kihúzzák a dugót", akkor a virtuális világnak, amelynek akkora fontosságot…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
Az orákulum 2009.06.26 16:08:47
@Cukorpofa: Hehe, igaz önkéntelenül előzést írtam, pedig csak párhuzamosan elközlekedek mellette jobbról.

@nopasaran1: Délelőtt 10 óta itt pörögsz a poszton és csodálkozol hogy már nem bírod idegileg? Azt honnan vetted, hogy csak akkor van párhuzamos közlekedés, amikor telítődtek a sávok?
Az orákulum 2009.06.26 16:15:11
@Cukorpofa: Erre az oszlopos dologra kíváncsi lennék, hogy a KRESZ-ben (nem tankönyvekben) hol is szerepel. Ahogy mások rámutattak, szerencsétlen csökkent értelmű vagyok, aki még olvasni sem tud.
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..
Újabb lehúzós helyeket detektáltak olvasóink. A Liszt Ferenc téri Fresco és a XVI. kerületi Kis Tirol sem bízta a véletlenre a csütörtöki forgalmat, és ha nem is a Rolling Rock szintjén, de igyekeztek maximalizálni a profitot: Barátaimmal ellátogattunk a Fresco étterembe a Liszt…..
A Praktiker píárosai zseniális stockfotót választottak a háztartási gépek oldaára, ami egy kicsiny gyermek mászik elő épp egy mosógépből. Ul Sana tömeges tragédiát vizionál:Szeretném felhívni figyelmüket a Praktiker 2008. február 01-14. prospektusának 11. oldalán levő…..
Az orákulum 2008.02.08 23:07:42
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Az orákulum 2008.02.08 23:00:33