Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A telefonban lévő hölgy több alkalommal is ajánlotta, hogy adjam meg neki a kártya adatokat, és majd ő lerendezi a fizetést." Hát nem tudom, én biztos nem adnám meg a bankkártyám adatait csak úgy, és azt hiszem az a becsszó típusú dolog sem tudna erre rávenni, hogy azt…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.11.03 12:40:45
@Józsi, a migráns köcsög: hagyd békén kekeckét! Ő cseppet sem rosszindulatú!
Ez a poszt is bizonyítja, milyen nyitott, nagyvilági, bunkó...bukós hölgy!
homar.blog.hu/2009/08/12/budos_szaju_biztonsagi_or_rangatta_az_ugyfelet_a_raiffeisen_bankban
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.11.03 13:16:20
@kekecke: nem veszel részt? Várjál, már megint fordítva vetted fel a bukódat!
Idézlek:
Nem kicsit vagy paranoid és elmaradott.
a paranoid, rosszindulatú magyar, aki csak fröcsögni tud?
Ha valaki gyáva vagy bizalmatlan (mint jelen esetben Te is)

Meguntam.

És most mehetsz a pics.ba büdös banyája.
Oké, a nagyitól örökölt, és az idővel (meg úgy egyáltalán mindennel) rendíthetetlen működéssel dacoló Hajduk kora lejárt, ma már nem egy életre veszünk háztartási gépet, de azért talán nem túlzás, ha több, mint 4 rozsdamentes évre számítunk egy középkategóriás…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.29 15:53:06
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.29 15:54:14
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.20 15:01:26
@Intruder71: dehogy kapcsoltam be, ne engem nézz már hülyének, van itt annyi igazi rajtam kívül IS.
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.20 20:40:24
@Homár Hilda: te vagy a bloggazda. Mégis melyik kretén tehet róla, ha nem te?
Eshetett volna jobban is.
Azt szerintem jól megtanulta a magyar, hogy ajándék lónak nem szabad nézni a fogát, pedig ebből mindenféle bonyodalmak származhatnak, mint például Zsuzsa esetében, aki névnapjára kapott egy kenyérsütő tanfolyamon való részvételt, amit addig-addig akart elindítani a frissen…..
Abszurd elemekkel tarkított sztori következik egy tíz perces zuhanyzástól kinyúvadt vízálló óráról. A gazdája, Gergő vagy valami zen-budhista vagy valami régivágású úriember, különben biztosan nem tudott volna egyetlen káromkodás nélkül befejezni egy…..
A klasszikus felárazásos akció trükkjével operál az Aréna Plázában lévő Sportsdirect.com. Ráadásul a képek alapján szakmányban és nem sokat lacafacázva a…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.08.13 18:38:08
Leírva persze egyszerűnek tűnik, de sok türelem és kitartás kellett az évekkel ezelőtt kezdődött ügy lezárásához. A tanulságok attól még a szokásosak: mindig olvasni és írni. No meg persze befizetni, ami jogos. Tisztelt Homár!  Intrum Justitia Zrt.-vel kapcsolatos az…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.07.17 08:55:04
@igazságos: te milyen jól elbeszélgetsz itt magadban. Nem félsz egyedül?
Az utazóközönség rém peches, a GYSEV meg elképesztő béna, mert Melinda leveléből is látszik, hogy  a rendkivüli helyzetekben elsősorban odafigyelést és tájékoztatást várnak az emberek. (Pinnye egyébként egy kicsi község, a hazai telefónia türténetének szempontjából…..
A kommentekre adott válaszai alapján pedig még fél napig viccesnek gondolta a posztot, mielőtt visszavonulót fújt. A "Kipróbáltuk ezt a fajta reklámot." védekezés meg LOL. Kedves Hilda! Nem is emlékszem rá, hogy láttam-e valaha ekkora pofátlanságot (potenciális…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.07.12 12:18:13
@Troppauer_Hümér: egészségedre! Én is most ebédeltem! (kacsint)
Elég rémisztő poszt a honlapja alapján a tea mellett ezoteriában, szeretet- és harmóniabizniszben is utazó Fehér Holló Teaházról.  A lélekmunkás elbeszélgethetne a főnökkel. De nem jobb a helyzet akkor sem, ha a honlap csak úgy maradt, és már a Facebook szerinti…..
Figyelmetlenség vagy agresszív marketing? Ki tudja, mi áll a 4 éve húzódó ügy mögött. Pedig kevés idegesítőbb dolog van spamelésnél, nem beszélve arról, hogy kötelező feltüntetni a levelekben a leiratkozási lehetőséget, ami 1-2 kattintás, egyáltalán nem telefonos megoldás…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.07.03 16:06:36
@atörökkk: azért ez ide most kevés lesz. Semmi posztoló, $D{77"x###@ĐĐ]$4! meg ilyenek?
Pedig, ha valaki, ő megérdemli.

Posztoló! Te komolyan zaklatásnak veszel évi egy kéretlen levelet a mélfiókodba? Akkor te még nem találkoztál olyannal, aki tényleg zaklat. Szívja a véred. Állandóan keresi a társaságod, veled akar beszélgetni,... te igazából vagy nagyon csúnya vagy, vagy szerencsés.
Tékozló Homár Brávó Tele5! 2015.07.02 14:22:00
Ehavi pozitív posztunk tényleg hihetetlen. Kedves Homár, Egy magyarul nem beszélő ismerősöm taxizott három napja Budapesten, egy 20.000-essel fizetett, de sem a taxis, sem ő nem figyeltek oda, és a 3000-es fuvardíjra 7000-et kapott vissza. Ezt kb fél órával később vette csak…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.07.03 08:41:25
@hagyma: szerinted direkt verte át az utast? Ejnye, nem kéne mindig magadból kiindulni.
Oké, túl szép volt az elképzelés miszerint csak szólnunk kell, hogy kösz, nem kérjük az áremelést, és már meg is van oldva minden. Van akinek igen megvan, és van, akinek nem. Íme a gyakorlat. Életképek telenorosoktól. Kedves Homár! Nem tudom írtak-e már ebben a…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.30 10:56:44
@prokee: én nem kaptam. Na basszuskulcs, most omlott össze az elméleted. :O SMS-t sem kaptam.
Hogy a Jófogáson miért lehet árulni 1 üveg 15 éves bort, ha 3000 liter tavalyi vöröset azonnal kitúr a rendszer, azon lehet filózni - vagy szőrözni, mert a különbséget azért nyilván Zsolt is érzi. A mellébeszélés és az utólag módosított működési…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.30 08:18:10
@Már meging egy nick: meghirdeti, igen. Kiírja a kapura és elviszik apránként. Sőt, ki se kell írni, mert mindenki tudja, hogy ő ott jó bort árul és megkeresik. Itt nálunk vidéken így van. Nincs is egyben 3000 liter bora senkinek.
Az éjszaka közepén egy idegen városban szállás nélkül állni a családdal mennyire jó lehet! Az élményt talán csak azzal lehet tovább fokozni, ha utána hónapokig kell erről levelezni a kompenzálás miatt.  Kedves Homár! A történetemnek ezt a címet adhatnám: Az országot…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.18 09:08:32
@igi1: téged névtelenül hívogatnak? De jó neked. Engem névvel se hív senki. :(
  Ó, ió, ció, áció... a Homár pozitív poszttal köszönti a vakációt. Szia Homár, tudom, hogy néha pozitív élményeket is közzé teszel.  Vásároltam pár legot a kockavilag.hu -ról, pick-pack ponton vettem át utánvéttel.  Tegnap írt a bolt, hogy többet fizettem mint…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.17 09:16:45
@neménvagyok: Apijkamo mindenhez IS ért.
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.17 10:38:01
@joska61: lehet ez a baj velem, ilyen gyepes vagyok, és legót a legóboltban* veszek.
Szóval nekem lenne reklámértéke a dolognak, jogosan jár Hildusnak a kenőpénz.

*nem is, mert a tescoban, de jól hangzik.
Kell-e itthon vámkezelni a csomagot, ha egy holland cégtől rendelünk kínai telefont? Ez alapján nem, de mondjuk pont itt az is kiderül, hogy ezt nem a Posta dönti el. Megkérdezzük, hogy mi a helyzet az alábbi esetben. Kedves Homár! Május 15-én nemzetközi internetes oldalról…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.15 15:32:37
Az árfeltüntetési szabályozás szerint az ömlesztett árukat és a vendéglátásban kínált árukat leszámítva nem oké "az „X Ft + áfa”, valamint az „X Ft + áfa Y Ft” típusú ártájékoztatás." A  tófólia tuti nem vendéglátásban kínált termék, és nem igazán tűnik…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.09 11:22:13
@atpijkamo: hisztis vén faszokkal sem egészséges szóba állni, erre már többen rájöttek azóta. Az okosok meg (mint én) más kárából tanulnak. XD XD
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.09 12:41:36
@atpijkamo: téged unlak. Hálás olvasó? Meg író is, ha jól tudom (nekem is vannak informátoraim, hálás dolog, ha tud titkot tartani az ember).
"Ki írt fölém, akit nem látok? Baszódjon meg."
Mindez papiházmester kultúrtollából. Tudod mit papi? Nézz a tükörbe, aztán majd ne felejtsd el utána megtörölgetni. ikszdé!!
Én végeztem veled, majd a többiek játszanak veled, ne sírjál.
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.06.09 15:00:14
@atpijkamo: akadj már le rólam te hibbant. Azt hiszed te azt írod, baszódj meg, a másik meg elsírja magát? Te sem vagy normális, azt biztos. De már érthető, miért bújod manyi seggét. Járhatnátok csoportterápiára, kaptok kedvezményt.
Én nem tudom mi történt, de az elmúlt hónapokban mintha megszaporodtak volna a dupla-lófejes bankot érintő panaszok. Az alábbi történetben alaposan megkeserítették volt ügyfelük életét, akit sikerült az - általa bájosan bárlistának hívott - rossz adósok BAR- vagy…..
Megvan a sztori Andrea és barátnője rendőri intézkedésbe torkolló fahéjszagolgató manőverével? A debreceni Auchan nekünk nem válaszolt, de egy helyi lapnak megírta, hogy szerinte jogszerű volt az intézkedés, viszlát. Ez is valami. Andrea életét viszont úgy tűnik…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.05.22 19:59:41
@JunkieeeBoy: hát ezen egyértelműen látszik, hogy nem szabad megfogni és ott van mellette a kiszedő is. Bár erre a poszter azt fogja mondani, hogy de ott nem volt se ez, se az.
Aki rászokott a kisboltra és a piacra. Hát egészségére. Azért lesznek még meglepetések ezeken a helyeken is neki, de csitt! ne áruljátok el előre!
Az utóbbi időben valami eltörhetett a szép hipszterbringákat készítő Ogre emberében, mert idén áprilisig csupa dicséretet kapott, aztán jötta a "vevőkhöz való hozzáálláson van mit javítani", meg az alábbi emberesnek mondható produkció. Lehet, hogy szabira kéne menni,…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.05.22 12:41:17
@AtiSnatch: és hány fasz illetve bazmegelés volt az írásodban? Csak, hogy pontos statisztikánk legyen erről a kardinális kérdésről.
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.05.22 12:50:09
@AtiSnatch: :D és mit válaszoltak? Megesz a penész, még a kávét se kívánom hirtelen, amíg meg nem tudtam ezt fontos dolgot!
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.05.22 12:59:40
@AtiSnatch: akkor kerítek egy besúgót szivárogtató egységet és kiderítem. Vagy figyelem tovább a posztot élénk érdeklődéssel, hátha lesz fejlemény.
Az igazi kettős mérce: a bank, ami a rá vonatkozó törvényi határidőnek nem bír eleget tenni, de az ügyfeleket azért képes határozottan felszólítani arra, hogy csak 30 napon belül tehetnek panaszt. Mondjuk, ha se számla-, se kamatértesítést, de még csekket sem küldött évekig…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.05.08 10:44:44
@Józsi, a köcsög: akkor lopják a lovakat is!!!
Amikor a Homár együtt dobban az Élettel: Kiskunfélegyháza-Kistelek között vonatpótló buszok járnak, emiatt szegény Zsolt épp most kési le a Brnoba menő vonatát. Visszakapja a jegye árát? Az ügyfélszolgálatos szerint nem. Szerintünk meg a jegy típusától függ, hogy mikor…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.05.08 09:50:00
@Atörökk: Ez mondjuk igaz, az a baj, hogy tartalék bakter csak minden nagyvárosban van, így nincs meg a tartalék mozdony kulcsa, ergo meg kell várni, amíg a tartalék bakter a tartalék mozdony kulcsával odaér a tartalék biciGlijén.
Tegnap kezdődött az  I. BME GTK Kari Hallgatói Napok és ÜTI Sátor című rendezvénysorozat, melynek ma esti programjánál elég érdekes megoldást találtak ki a szervezők: csak Mastercard és Maestro Paypass kártyával lehet bemenni (aha, a Mastercard a szponzor), amit regisztrálni…..
Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.04.22 15:00:08