Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktorputyin

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hivatali élet külső szemmel igazi idillnek tűnhet. Beérsz fél nyolcra az irodába, kényelmesen megkávézol, elolvasod a régiós napilapot (közben már csinálod a sajtófigyelést és neonlila szövegkiemelővel behúzod, hogy hol említették meg a górét), csekkolod az indexet, aztán már is ott az tízórai…..
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
Akiknek Oroszlán Szonja megnyilvánulásai alatt "kásás" lenne televíziójuk képernyője, nem az ő hibájuk... Legutóbb - ugyanis - az volt a nagy hír, amikor összejött, majd szakított Kásás Tamás vízilabdázóval, most pedig attól "zeng" a bulvár, hogy…..
A magyar családok háztartási adataiból készített létminimum-index elkeserítő képet fest a magyarországi helyzetről. A családok egyharmada él a létminimum alatt, tehát a mindennapi létfenntartáshoz szükséges cikkek beszerzése is problémát jelent számukra. A problémákat csak…..
viktorputyin 2017.05.28 16:37:03
@MaxVal BircaMan HJCD: "A brüsszelita kizsákmányolás csökkentése a fő lépés, amit meg kell tenni. "
mészáros lölő meg a gazdája a csúti patkány brüsszelita te rohad kommunista féreg ?
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..
viktorputyin 2017.03.29 19:55:35
@BobbyEwing: "Ez a cikk nem kommentelhető"
Sima hazugság :)
Há'dikk, parasztgyerek vagyok én nem urizálok, hányszor mondjam még?!  Faszombamár a sok idióta gyökérrel, ÉdesGazdám, elmondom mivót, jófigyejjél: Azvót, hogy a Cecilt meghítták ennek a Betti Tanakisznak az esküvőjére. Én teljesen jóhiszeműen aszittem, ez a luvnya a neve alapján minimum egy…..
Egyetlen ellenzéki tag sem lesz a szavazatszámláló bizottságok többségében - derült ki hétfőn. A pártok péntekig delegálhattak tagokat a bizottságokba. A jogszabály szerint csak a parlamenti frakcióval rendelkező pártok küldhettek embert, tehát a kormánypártokon kívül a Jobbik, az LMP és az…..
viktorputyin 2016.09.23 13:18:53
@Venyigeszú Plankton: De azért a 170 tagú fosabbik a váltópárt ugye ?
Gratulálok, Gyula, szép volt! Mióta te lettél a zemeszpé elnöke azóta új arcot és lendületet kapott a párt. Ja, nem, várjál, azt Feri kapott megint ti meg nem vagytok egy párt. A megválasztásod után aszontad, itten majd elhangzanak egészen karakteres mondatok, meg ilyesmi. Na, ehhez képest azt sem…..
viktorputyin 2016.08.17 16:37:24
@vakapad: Miért állsz le ilyen egybites fideszbarmokkal ?
viktorputyin 2016.08.17 16:57:22
@vakapad: Gondolod hogy egy agyhalott szektásra tudsz bármilyen hatást gyakorolni érvekkel, tényekkel ?
Ha a csúti patkány ma azt mondja egyenek szart mert az nemzeti, a pöcegödör alján terítenek meg a családnak.
viktorputyin 2016.08.17 19:09:45
Kedves Nép, Drága Választók, Imádott Tagságunk! Mi, az MSZP örömmel és boldogsággal jelentjük, megvan a győzelmi recept 2018-ra! Míg látszólag a kirakatban tutyimutyiskodtunk, addig a szellemi elit a Háttér Boszorkánykonyhájában megalkotta a tutit. Bizton állíthatjuk, Orbán nem egyszerűen bukni…..
viktorputyin 2016.07.10 10:13:36
viktorputyin 2016.07.10 10:15:05
@guma:
Spiró György: Jönnek

Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,

füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,

csönd van. Senki se pisszen. Alantról

kevéske hűlt költő csontujja int.

Ó, ha gyilkolni szabadna újra,

csámcsogva, hersegve szívnák a vért -

miért is? ki tudja. Trianonért? -

mered pár utcanév pici csontujja.

Ez olyan klima: itt folyton beborul,

ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,

hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,

és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,

hogy bebizonyitsuk:

nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

1984
A hosszú hétvégén nagyot mentek a kormánypárti rezsiharcosok, megmondók, bértollnokok, propagandisták, ideológusok, ifjútörökök és sajtófőnökök. Íme 10 dolog, amit a híveik megtanulhattak, és a konstruktív vitában felhasználhatnak Németh Szilárdéktól...
viktorputyin 2016.05.17 07:05:53
@A megvalósult amerikai ólom..:
Kis okos a hozzád hasonló narancsbolsi hazaáruló patkányoknak:

Látom, te szerencsétlen lelki nyomorék, nem érted: Mi demokraták, azt gyűlöljük bennetek, azért undorodunk tőletek, mert - egyrészt - számotokra a rablás, a korrupció, mások elnyomorítása, ha mindezt a tieitek csinálják, az nemhogy nem bűn, hanem egyenesen erény.
Másrészt pedig, körülbelül annyi közötök van Európa zsidó-keresztény erkölcséhez, mint babfőzeléket zabált, rühes disznó valagából kilőtt fingnak a rózsaillathoz.
Harmadrészt pedig, mert úgy képzelitek, ti primitív, alulművelt szarjankók, hogy igaz magyar csak az lehet, aki a ti rablóbandátok, gyilkos fanatizmusát vallja a magáénak!
Bizony titeket minden tisztességes családban nevelkedett, becsületes, kulturált ember megvet, kiközösít.
Ti a magyarság, de az emberiség legalja, bűzhödt szemete vagytok.
Egy hatalmas fröccsenet sperma, akik az első számú ejakulátum után tülekedtek a falra kenődni, hátha MAJD a Nap kikelt benneteket és emberré válhattok!
Ez azonban hiú remény!
Maradtok amik vagytok: Falra száradt, elrohadt gecik.
Mintha egy olajmező tetején pöffeszkedő arab emirátus lennénk, olyan bőkezűen osztogatta Matolcsy az adófizetők pénzét a haveroknak-rokonoknak. 260 milliárd forintot herdáltak el a nemzeti bank alapítványain keresztül. Ennek a pénznek a lerohadó iskolákban és kórházakban, az éhbérből nyomorgó…..
viktorputyin 2016.05.03 10:27:34
@Gyurcsany Ferencc: "Most meg itt a diktaturaban, evek ota elmaradnak a januari aremelesek" MI A TETVES KURVA ANYÁDRŐL BÖFÖGSZ TE SZAR?
A kedvenc füstölt kolbászom kilós ára 2010 januárjában, 1490HUF ma 2690HUF TEHÁT MIRŐL BÖFÖGSZ TE GECI?
Nincs olyan élelmiszer aminek az ára ne nőtt volna jelentősen 2010 -hez képest!
A nettóm 2010 januárjában 143.000HUF ma 148.000HUF szaros 5000 emelés 6 év alatt te patkány ?
2010 -ben egy bőrgyógyászati műtétre a városomban 25 napot kellett várni, ma 48 napot.
ROHADJ BELE ANYÁDBA !!

ROHADT KOMMUNISTÁK !!
viktorputyin 2016.05.03 10:32:17
@werecke: "Bizony és a rohadt nácik még az ÁFÁ-t is csökkentik" 25 -ről 27 -re csökkentették. Kurva anyádat !
"Bezzeg amikor a CW Bankot lehetett patronálni és a 60 tonna aranykészletünket eladni azok voltak a daliás elvtársi idők"
Ja arra gondolsz amikor szálasi elvtársék az aranyvonaton vitték ki az ország aranykészletét amit az US Army lenyúlt ? Ja faszarcú nem kellett volna hadat üzenni az USA -nak a mocskos fajtádnak.
Aki nem más, mint az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Szabó Tünde. Úgy látszik ezek az úszók szeretnek meztelenkedni :) ..
Bármilyen hihetetlen, a Jobbik nem 2010-ben került a Parlamentbe, hiszen egy kiugrott fideszes, Körömi Attila, személyében már 2004 tavaszán hallathatta hangját a Tisztelt Házban. A nemzeti radikális pártot azonban a ma 37 esztendős Vona Gábor tette megkerülhetetlen politikai…..
viktorputyin 2015.08.21 08:22:49
A legelkeserítőbb a Jobbik ebben az országban. Hogy olyan párt a második, ami

-hol arab párti
-hol orosz párti
-hol meg német párti.

Az hogy a Fidesz meg Orbán szélkakas, egy dolog. De ha Jobbikra rákötnénk egy dinamót nem kéne Paks, ezek annyit forognak.

Ennyik nap kilépnének az Eu-ból, másik nap be.

Egyik nap, ők egy Néppárt akarnak lenni, és normális európai értékekről dumálnak, másik nap, vállalhatatlan emberekkel mutatkoznak.

Egyszer kijelentik ők nem nácik, másnap kiderül, egy újabb Jobbikosról hogy milyen antiszemita dumát vág le.

És a kibaszottul hülye agyhalott szavazóiknak ,ez fel se tűnik!

Ez a leghihetetlenebb. Adva van egy Jobbikos szavazó, aki igazi kis neonáci. Ő azért szavaz a Jobbikra,mert a Jobbikosok zsidó meg cigány ellenes dolgokat mondanak. Ám az nem zavarja, hogy maga Vona Gábor állandóan azt pofázza, hogy a Jobbik nem náci, nem antiszemita.

Adva van egy másik Jobbikos szavazó, aki ő maga nem náci, sőt nem is szereti a szélsőséges dolgokat, és épp azért áll ki a Jobbik mellet mert Vona megmondta a Jobbik nem náci, és ezt a szavazót meg az nem zavarja, amikor a Jobbik tagjai rázendítenek egy újabb rasszista szólamra.

De ugyanígy: a Jobbik szavazó táborának egy része azért van Jobbik mellet mert az EU ellenes, a másik fele azért van a Jobbik mellet mert EU párti.

Komolyan, kérlek, átlag Jobbikos szavazó, rohadtul nem tűnik fel, te idióta, hogy az általad szeretett párt, állandóan az ellentettjét pofázza? Hol így, hol úgy, napokon belül képesek ugyanarról az ellentettjét is elmondani. Nem zavar? Fel se tűnik?
Láthatóan nehéz dilemmával küzdenek a radikálisok: hogyan húzzanak valami kézzel megfogható hasznot a nyomorból vagy háborús viszonyok elől menekülő szerencsétlenekből? Emberileg nyilván nem gond se a leverés se a lehúzás, elvégre "ezek" nem mi vagyunk, ezekkel bármit lehet,…..
viktorputyin 2015.07.25 14:16:27
     „ Ilyenkor egész éjszakás ünneplés dukálna, de nekem másnap indulnom kellett Erdélybe. A Videoton eddigi legnagyobb BL-sikerét érte el. Négy éve az első akadályt nem tudtuk sikerrel venni. Most igen. (Magyarország miniszterelnöke, futballmágus, Európa védelmezője)…..
Legalábbis dagilaca házmester úr univerzumában. Nem érted? Figyeljél, magyarázom: Aszonta őkelme legutóbb:  "a baloldal és támogatói egyszer és mindenkorra lelepleződtek. Kiderült róluk, hogy csak addig humanisták, amíg nem magyar emberrel, közösséggel találkoznak. Akkor…..
viktorputyin 2015.07.19 20:25:30
@Bukott liberális demokrata:
Miért beszélsz tiszteletlenül a nigger apádról??? A zsidó anyád meg fog sértődni és ma este nem lesz aki leszopjon.
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
Az ügyészség előszeretettel dicsekszik azzal, hogy a váderedményességi mutatója 95-96 százalék körül mozog. Vagyis a bíróság ilyen nagy arányban ítéli el a megvádolt személyeket. Ez ugye elvileg az ő munkájukat dícséri. Van azonban ezzel egy kis bökkenő. Pontosabban nem is…..
viktorputyin 2015.07.05 15:11:41
@bértrollbosszantó_kovi1970: Az megvan hogy NEM VOLT NOKIÁS DOBOZ??
viktorputyin 2015.07.05 15:14:20
@shakespeare: "nem véletlenül erősödik a Jobbik és az LMP, "

A teljes népességen belül a Fidesz-KDNP támogatottsága 20%-ot tesz ki. A második legerősebb párt a Jobbik, 15 %-os támogatottsággal. A legerősebb baloldali párt az MSZP, a teljes népesség 9%-a szimpatizál velük, az LMP-vel és a DK-val 4-4%, az Együttel 1%, más párt nem érte el még ezt a minimális küszöböt sem.
A biztos szavazó pártválasztók körében a Fidesz-KDNP 38, a Jobbik 28, az MSZP 15, a DK 9, az LMP 5, az Együtt pedig 1 százalékon áll.

Remélem a szövegértés megy :D
viktorputyin 2015.07.05 15:19:09
@shakespeare: 38% -al a csúti patkány pártja ma is gond nélkül nyerné a választásokat.
Elképzelni sem tudom mi kellhet még hogy ez a magyar gyűlölő banda eltűnjön a színről.
Mondjuk ha a csúti patkány nyilvánosan ledarálna egy csecsemőt majd fasírtot készítene belőle és megenne? Vagy az agyhalottak ezt is tapsolva ünnepelnék?
Jobbegyenes Jobbik in dö háuzé 2015.04.14 20:47:19
Olvasom a megdöbbent bejegyzéseket. Hogy már a Dunántúlon is. Hogy már a városiak is, sőt, a kisvárosiak, meg a nagyobb városiak is. Hogy már a középosztálybeliek is. Hogy az egykori Fidesz-szavazók is. És persze az egykori MSZP-szavazók is. Hogy a nácik is. És a liberálisok is.…..
Olvastam még a múlthéten, hogy a Fideszben terjengeni kezdett a félelem szaga. Meg arról is, hogy mit gondol róluk az egyszeri fideszes: „Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a…..
Nem könnyű ma Orbán Viktornak lenni. Bármennyire nem bírom őfelségét, ezt készséggel elismerem. De amit kap azt magának főzte, és legyen bármilyen undi azt neki kell megennie. Az egyetlen kérdés: megérte? - Orbán Viktor egy szánni való populista! (Frank Engel, Európai…..
viktorputyin 2015.05.23 12:33:47
viktorputyin 2015.05.23 12:41:10
@Penivaldes: Kedves hölgy ezt a szintet akkor engedem meg mással szemben, ha az a véleményem róla hogy több mint egy kupac fekália amit még nem mosott el az eső.
A csúti tahó érdekérvényesítő képessége az EU-ban ezek után = 0.
"A vagyonnyilatkozatomban szereplő adatok a törvényes helyzetet tükrözik, és a valóságnak mindenben megfelelnek" - duzzogta vissza Lőrinc barát Lézerdzsoni beszólására nemrég. Tudja fene, de az elfeledett egymilliárd és a szintén kifelejtett, Kiss Szilárddal közös cég után nem…..
A most elhunyt modell, aki 1968 decemberében volt Playboy nyuszi, két dologról lett híres: a hatalmas melleiről, és hogy a fotók készültekor még nem töltötte be a 18-at. Természetesen csak egyféleképpen emlékezhetünk meg róla: ..