Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MC

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LMP Dél-Pest Megye Jelöltjeink 2010.02.16 11:01:00
 A javában folyó ajánlószelvény-gyűjtés (a.k.a. KC, kopicetli, kopócetli, csengőfrász cetli) gyűjtése közepette nem volt idő arra, hogy szétkürtöljük, kik a jelöltjeink. Ezt most pótoljuk. Nyugodtan mondthatom, hogy olyan jelölteket sikerült találni, akik a civil életben…..
Az újdonsült földtulajdonos már a per alatt megpróbálta beszántani Kati néniék útját.  De akkor Kati néniék még el tudták hárítani a kísérletet. Kati néni akkor berohant az önkormányzathoz, ahol az új tulajdonost kötelezték az út helyreállítására. És a…..
Amikor még a Tsz művelte a tanya körüli földeket, a Kati néniék tanyájához vezető utat két szaggatott vonal jelezte a térképen. Az lett volna a logikus, a magától értetődő, az emberséges stb., hogy a földkiadásnál ez az út kapjon egy helyrajzi számot. Kati néni ezügyben…..
 A címből is látható, hogy ez a részarány tulajdon kiadás milyen jól sikerült.1999-ben az egyik tulajdonos arra ébredt, hogy lucernájának egy részét a szomszéd földtulajdonos kiszántotta. Hogy-hogy? Hogy képzeli ezt? Hát úgy, hogy az az övé. Nézzék csak meg a…..
Valamikor Mária Terézia idején népesült be a magyar Alföld, ekkorra datálható a tanya alapítása, Az akkori gazda kapott itt egy több tíz holdas területet s valahová a közepére építette tanyáját. Az alapító család leszármazottai művelték itt a földeket egészen a…..
LMP Dél-Pest Megye Boldog Újévet 2009.12.31 16:28:12
    Először csak egyszerűen Boldog Újévet akartam kívánni, de elgondolkodtam …  Mi törődünk az állatok jólétével:   Túl vagyunk a Karácsonyon és túl vagyunk egy sikertelen klímacsúcson. Sikertelen, mert fejlődő és fejlett országok…..
Józsefváros. Itt védték a grundot a Pál utcai fiúk. Aztán mégis fölépültek itt a belső gangos, mívesen megépített bérházak. Márcsak a "Pál utcai fiúk" miliőért is meg kellene őrizni belőle legalább egy darabot, de nem ez történt. '56 után a józsefvárosiakat…..
 Kedves LMP tagok és leendő tagok!Komolyan vettük a felhívást, mely szerint "mindenki a fedélzetre!", segítsünk Kispál Gergely polgármester-jelöltünknek összeszedni az időközi polgármester választáshoz szükséges 1300 kopogtatót. (Ez még leírva is sok, hát még…..
 A következő felhívást az LMP nógrádi blogjáról vettük át. Jelentkezzetek, nagyon jónak ígérkezik. (A túrkevei is nagyon jó volt). Augusztus 14 - 16 (péntek este - szombat - vasárnap).   Nagy Vili és Galanics Zoli a Sallai R. Benedek hagyományteremtő céllal…..
 300 milliárd forint. A Nemzetközi Valutaalapnak és az Európai Uniónak tett ígéretünk szerint ekkora lyukat kell betömni a magyar költségvetésen. Ennek jegyében szavazta meg a parlament a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosításokat. A 140…..