Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinyóné Lakatos Melinda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arisztotelész kb. 2500 évvel ezelőtt írt először egy üres tábláról, melyre soronként jegyezte fel észrevételeit, gondolatait korának problémáiról. A görög filozófus úgy gondolta, hogy alapból senki sem rendelkezik a bölcsek kövével, a tényeket, az igazságot a maguk valójában és nem mások hatalmi…..
Kinyóné Lakatos Melinda 2016.11.24 13:07:07
@Suttyokalocsa: Kedves Ismeretlen Ismerős! Nem én és nem is Csaba szerkeszti az oldalt, újabb téves információ. Az írott szöveg értelmezését meg már általános iskolában tanítják, így nem fogjuk sokadszor is elmagyarázni mire miért van szükség. Egyébként a cikkben hol van, hogy mondjon le Simon Zoli?
Megtörtént az, amire kevesen számítottak. A Képviselő-testület legutóbbi ülésén, az építményadó emelése nem kapta meg a kellő szavazatot. Ezen talán mégsem kéne csodálkozni, ki szeret több adót fizetni és ki meri felvállalni a népszerűtlen döntéseket és ki tud túllépni saját maga politikai…..
Kinyóné Lakatos Melinda 2016.11.15 13:53:36
@Suttyokalocsa: Érdekes felvetés akár el is gondolkozhatnék róla :) A képviselő asszonynál már senki nem tudja hova tartozik. Egy pártoldalon megjelentetni egy magyarázkodó szöveget hogy miért nem szavazott meg egy döntést úgy, hogy a párttagok megszavazták ez már nonszensz szerintem.
Kinyóné Lakatos Melinda 2016.11.16 07:48:40
@Suttyokalocsa: Pogácsazsarolás nem történt, viszont volt olyan vállalkozó aki elég komoly hatást gyakorolt egyes képviselőkre. Sok sok téves információ birtokában van, de nem baj, ettől lesz színes az oldal :)
Horváthné Csortán Krisztina 2016. szeptember 13-án írásban lemondott a TDM Kft ügyvezetői posztjáról. A taggyűlés szeptember 28-án elfogadta az ügyvezető asszony távozását. A taggyűlés Kalocsa Város Önkormányzatát hatalmazta fel azzal, hogy írja ki a pályázatot az ügyvezetői feladatok ellátására. A…..
Kinyóné Lakatos Melinda 2016.11.16 07:45:22
@Suttyokalocsa: Nem tudom honnan veszi az információit. Alíz turisztikai szakember, szakmai végzettséggel és szakmai gyakorlatokkal. Bárki beadhatta a pályázatát, nem volt kikötés, hogy kinek a lánya nem. A taggyűlés döntött, mert őt tartotta a legalkalmasabbnak.
Csütörtökön megszavazta a képviselő testület a KalocsaKOM Kft eladásának pályázaton történő meghirdetését. Dr. Bálint József polgármester úr az előterjesztésben kihangsúlyozta, hogy fájdalmas lépés az eladás gondolata, de sajnos nem lát más kiutat az Önkormányzat…..
Kinyóné Lakatos Melinda 2015.05.30 20:36:11
@Filvig Géza: Kedves Képviselő Úr! Az lehet, hogy nem ennél a napirendi pontnál hangozz el, de elhangzott és a két dolog igen is összefügg. Nem állt szándékomban szó szerint idézni, a lényeget próbáltam meg összefoglalni, és az pedig ez volt.
Az elmúlt időszakban sok vád érte az önkormányzatot amiatt, hogy a 2014-ben közművelődési feladatokat ellátó 19 fős létszámot az idei évben 30 főre duzzasztották. A legutóbbi testületi ülésen Török Ferenc képviselő is felvetette, hogy „most 30 fővel látják el a…..