Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HRoxi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A november végi egy hetes forgalomváltozás után most újabb változások következnek az újbudai villamosok közlekedésében. November 30-tól, hétfőtől december 6-áig az Újbuda és Farkasrét felől érkező 18-as, 59-es és 61-es villamosok csak a Déli pályaudvarig…..
Eleven-Újbuda 2015.11.12 08:45:06
Darth Vader, rohamosztagosok és űrhajók a LEGO Családi Napon   A LEGO őszi családi rendezvénysorozatának következő felvonását az Allee bevásárlóközpontban tartották november 6-án és 7-én. Bár pénteken már látogatható volt a LEGO elkerített birodalma az Allee…..
Október 16-a péntektől vasárnapig rendezik meg a Virágkötészeti versenyt és kiállítást a Corvinus budai karán - írja az MTI. A versenyt a virágkötő szakképző tanulóinak rendezik - a virágkötészet mellett a térdekorációs és asztalkötészeti kreatív tudásukat is próbára…..
Figyelemfelhívó egészségnapot rendeztek a Budapesti Műszaki Egyetem Goldmann téri menzáján szeptember 29-én. A Szív Világnapjához kapcsolódó eseményt 15 éve rendezik meg világszerte a Szív Világszövetsége támogatásával – olvashatjuk Újbuda honlapján. A rendezvény…..
Az Alle bevásárlóközpont szeptember 23-án egy sajtóeseményen jelentette be, hogy ezentúl szabad a bejárás a kutyáknak a pláza közösségi tereibe, és az állatbarát piktogrammal jelölt üzletekbe. A bevásárlóközpont 140 üzletéből 55-be mehetnek be szabadon a kutyák - ezek…..
  Steve Wright már több, mint húsz éve foglalkozik 2D technológiás effektekkel, több mint 60 filmben segédkezett már, olyanokban mint pl. Traffic, Batman & Robin. Az Importance of invisible effects című cikkében olyan példákkal foglalkozik, amivel segítséget nyújthat az…..
J.K. Rowling később világsikerré avanzsált könyvsorozatának első kötete,a Harry Potter és a Bölcsek Köve, 1997-ben jelent meg, majd a sorozat további részei tíz éven keresztül tartották izgalomban a rajongókat (és persze van akit még ezután is). Az első filmet 2001-ben mutatta…..