Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eva55

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jojo képeit már korábbi fotós posztokban láthattátok az angliai Bordonból. Most a történetüket is megosztotta, amely céltudatos határátkelésről szól, ahol a kezdet nem könnyű, de az említett kitartás eredményeként már jó ideje a saját szakmájában dolgozik, és az itthon…..
Eva55 2015.06.18 14:44:11
@mojyo: nyugi, velem is ez volt. Letöltöttem a netről a nyomtatványt a kijelentkezeshez, ezen rajta van a külföldi biztosítási számod. Elküldtem anyukámnak egy meghtalmazassal együtt, ezekkel bement a TBhez es máris ki voltam jelentkezve. A másik része a dolognak, h a NAVhoz is el kell menni azzal a papírral, amit a TBnel kapsz (vagy a meghatalmazottad). Ide a fontos, h a meghatalmazasban benne legyen, h "teljes körűen" hatalmától meg az illetőt. Amikor ez is megvolt, töröltek a "tartozást".
A posztot egy dühös ápoló, Mónika írta, aki sokáig dolgozott Magyarországon azon, hogy ő és kollégái munkáját elismerjék. Azonban tavaly ősszel arra az elhatározásra jutott, hogy mégsem tudja otthon tovább folytatni, így átkelt a határon Németországba. Tegnap volt az…..