Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Sándor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp ezekben az órákban száguld végig a magyar neten az n+1-ik ostoba, prosztó intézkedés, amellyel a pincemély színvonalon döglődő magyar futball mellett még kitartó maroknyi szurkolót köpik szembe a hatóságok. Ezúttal a yardnak azt sikerült kitalálnia, hogy egy NBII-es meccset…..
Zoltán Sándor 2015.04.21 23:44:53
@freehckr: "minden bizonnyal a „nemzeti” hírtévén kívül nincs más információforrásod" Nem talált, a tévében csak sportműsorokat nézek. Netes hírportálokat (pl. Origo, Inforádió) követek, de mindig elolvasom - röhögni fogsz - a Simicska érdekeltségébe tartozó Heti Választ is. Az igaz, hogy a faszbuk-oldalatokat eddig nem csekkoltam, de eztán se fogom. Sajnálom, nem érdekelnek ezek a szektás oldalak. Felőlem olyan "első kézből szerzett információkkal" (értsd: agyament összeesküvés-elméletekkel) traktálják ott egymást az emberek, amilyenekkel akarják, de tegyék azt nélkülem.

Te azt mondod, ostoba vagyok, én meg azt mondom, szeretem a focit. Ha egy szaros kártya kell ahhoz, hogy kimehessek a meccsre, akkor megadom az adataimat, és kiváltom azt a kártyát. Miért ne tenném? Nem szégyellem se a saját nevemet, se a születési dátumomat, se az anyám nevét (ti. összesen ennyit kell megadni a futballkártyához). Az ügyintézés, mondom, kb. fél órába telt mindenestül, a kártya pedig elfér a zsebemben, a többi igazolvány - a személyim, a diákom, a lakcímigazolványom, az adóigazolványom, a taj-kártyám, a jogsim, az olvasójegyem, a sportegyesületi bérletem - mellett. Ja, ezt kapd ki: MINDEGYIKEN rajta vannak ám az alapadataim. Lekopogom, engem még nem ért semmilyen hatalmi vagy rendőrségi inzultus. De hát ez van, ha az embernek nincs takargatnivalója.
Zoltán Sándor 2015.04.22 00:22:39
@Tandoori Artemisz: Én vagyok a hülye, hogy itt tépem a számat órák óta, holott ez a csatornapatkány előbb-utóbb magától is előmászott volna a szarfészkéből demonstrálandó, hogy miért is kell az ő fajtáját megregulázni, horribile dictu elkülöníteni a Homo sapiens fejlettebb példányaitól. Azért, mert ők a LEG-AL-JA. Nincs helyük a kultúremberek társadalmában. Annak idején bezzeg nem pocsékolták a pénzt az ilyenek iskoláztatására; 10 éves korukban kibaszták őket a Hortobágyra, hogy csinálják fel a kecskéket. Ma is ezt kéne tenniük, mert más hasznot nem hajtanak. Ehhez képest most írástudókkal akarnak vitába szállni, eszem megáll...
Szóval köszi, te szerencsétlen, hogy megerősíted a szavaimat.
Zoltán Sándor 2015.08.31 00:51:42
@Tandoori Artemisz: Apád seggébe dugd fel a kamudiplomáidat, hülyegyerek. :D
Figyu, attól még nem vagy te tanár, hogy az állatkertben te tanítod meg az orángutánoknak, hogyan kell a bokorba szarni.
Diploma, persze. Legóból csináltál magadnak egyet? De aranyos. :D Álmodik a nyomorult... Üvölt az írásodon, hogy mennyire primitív, suttyó proli vagy.
Amúgy köszi, hogy a családodat a figyelmembe ajánlottad. Anyáddal különösen jól elvoltam.
Üdv!