Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szegedi vagyok

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkodtál már azon, hogy hogyan kereshetnél úgy pénzt, hogy szinte befektetett energia nélkül juss hozzá? Sokszor ajánlanak használhatatlan tippeket, de van egy módszer amit manapság sokan űznek, és sokan így keresik meg azt a mellékes pénzt, amit más módon munka mellett nem tudnának kivitelezni…..
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
Szegedi vagyok 2017.04.25 18:48:29
,
Igen SZEGEDI vagyok, de MAGYAR is. Kérem higgyék el a HAZÁNK nekem is ugyanannyira fontos mint Önnöknek.
Szegeden normális tömegközlekedés van, még akkor is, ha a pénztelenség miatt az utóbbi időben inkább karcsúsítják és nem bővítik.
Szegednek van 3 villamos-vonala. Vásárhelyről át lehet jutni Szegedre vasúton (ahol az egyik villamos végállomása is van), illetve közúton (sűrű a távolsági és a helyközi közlekedés) is.
Mint az a tervekből ismert - nem pontosan írom - Szegeden kb 400m, víg Vásárhelyen belül 3800m villamos sínt építettek volna.
Szeged kb. 164.647 fő (2017.év) lakosú (továbbá a 20-30 ezer fős agglomeráció)város: egyetemmel, egyetemi klinikákkal, városi kórházakkal, megyeszékhely, színházzal, városi zenekarral, Szegedi Szabadtéri Játékokkal. Vásárhely - Hódmezővásárhely - talán 45.434 fő (2017. év)
Miről beszélünk 20 milliárd forintért? Egy menetrend szerinti járat kihordhatná az embereket a Vásárhelyen a vasútállomásra és , felszállnak a vonatra és Szegeden pedig átszállnak a szegedi tömegközlekedésre. Ennyi.
Kérem számolja ki valaki 20 milliárd forintból hány vásárhelyi lakosnak vehetne Hódmezővásárhely városa akár éves bérletet a szegedi tömegközlekedésre és mennyi időn keresztül, plusz még Szeged-Hmvhely távra vasúti bérletet.
Hány ember ingázik naponta Szeged és Vásárhely között?
A 8 v 12 szerelvény hány percenként követhetné egymást? A buszok kb. félóránként járnak .

Igen, Felcsútnak van kisvasútja és futballstadionja is. Vásárhelynek már van nagyon szép uszodája. futballstadionja még nincs, és ha így megy "kisvasútja" sem lesz egyhamar.

Gyerekek éheznek ebben az országban.
Közel 3 millióan élnek szegénységben.
Mészáros Lőrinc vállalkozó Úr és felesége (2 fő) kb. nettó majdnem kétszer akkora összeget vett ki néhány éve a cégéből, mint a talán 135 fő alkalmazottjának a bruttó fizetése és a ezek járulékai.

Miről beszélünk?