Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mroutlaw

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszembe jutott valami. Valami hülye filmet néztem, amiben Morgan Freeman volt az elnök, és ekkor döbbentem rá... Hogy mire, az a bocsánatkérés után rögtön kiderül.Az előző bekezdés első mondatának utolsó szava és a második mondat első szava megegyezik. Ezúton kérnék…..
Ki ez:Egy ideális popsztárKampányszlogen:Majom a ketrecben/Szociális Antikrisztus 2008Kampányközpont:Budapest, Visi Imre u. 6.Legnagyobb sikerei:A Tarzan című Disney-rajzfilm magyar főcímdalát énekelte. Mondhatni ő Csonka András magyarországi helytartója.Minden, amit a jelöltről…..
Úgy döntöttem, hogy csokorba gyűjtöm az Oasis agyának legfaszább beszólásait és átnyújtom kedves véletlen idetévedt olvasóimnak. A kilencvenes évek legfaszább zenekara nemcsak slágereik miatt híresült el, hanem a Gallagher testvérek (Liam és Noel) nagy pofájának…..
Ádám mondja Görbicz Anita 2007.12.13 17:47:00
Nem sikerült nyerni a csúnya oroszok ellen, pedig sokkal szebben játszottunk, jobban is szerintem, csak győzni nem tudunk. De az orosz kézilabda-rajongóknak (mellesleg, hogy lehet rajongani azért a válogatottért, ahol csupa ormótlan nősténymedve rohangászik?) nincs Görbicz Anitájuk.…..
Az ukulele a legviccesebb nevű hangszer a világon, ez tény. A címben olvasható angol zenekar viszont nem tréfál. Tényleg léteznek. Smells like teen spirit ukulelés változatban? Igen! Paul Anka swinges feldolgozása sem volt rossz, de ez még azt is übereli. (Utálom ezt a szót:…..