Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David Icke is right

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Családi Lap 2014. március A támadók szemében sokszor komédia, az áldozat viszont tragédiaként élheti meg, ha végighúzzák az iskola folyosóján, közszemlére teszik házi videóját a YouTube-on, vagy a chaten kecsegtetik szerelemmel egy vonzó fiú, vagy lány nevében írogatva. Az áldozat fél megszólalni,…..
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
A kormány és az RTL Klub közötti egyeztetésen egyebek mellett abban állapodtak meg a felek, hogy a Fidesz belátható időn belül meg fogja változtatni a médiatörvény 38. paragrafusát akként, hogy a jelentős befolyásoló erővel rendelkező kertévéknek ne kelljen kötelezően…..
A komlózásnak régi hagyományai vannak köreimben. Ilyenkor általában másfél tucatnyi jóbaráttal elmentünk sátrazni a komlói kiserdőbe. Este a tábortűz körül énekeltünk, meztelen talppal ugráltunk a tűz fölött, és olcsó söröket ittunk, végül mindenki összegabalyodott…..