Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszka2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a legutóbbi vendégeim megszámlálhatatlan alkalommal mondták el, hogy mennyire jó barátok és mennyire nagyon jól értik egymást, rákérdeztem a tegnap esti vacsoránk közben, hogy miért nem alkotnak egy párt, ha ennyire tökéletes a kapcsolatuk? Erre higgadtan válaszoltak, hogy…..
Piszka2 2015.02.19 15:00:52
@Piszka2:

Pl ez a nő a videóban is, mit válogat? Tényleg van ő olyan jó nő, hogy megteheti? Egyszerűen az van, hogy a faszik 80-90%-a kutya. Mert az. Mert kutyussá válik, mert van a nőnél "valami", ami NAGYON kéne neki. Amit nagyon akar.A nők meg ráéreztek erre a hatalomra, sőt, meg is szokták.
www.youtube.com/watch?v=CFBfu96H6CE

Topp komment:
"miért kell “kisestélyit” venni, ráadásul telepre (?), ez nem a szex és nyújork, lehet hogy most még épp tökéletes a melled esése, de pár év és megereszkedik, nőnek a combok,nagy lesz a valag, mert futni ugye nem szeretsz, a bor meg nem formálja az alakot

marad ez a kellemetlen és túlzott önbizalom ( amit azért irigylek)
egy seggbőlszájba meg utána egy double penetration 2 gettofab pornsztár nigától jó irányba formálna

akkor nem gondolnád hogy félnek a punyódtól

te nagyon krézi a normálist sértésnek veszem lány
milyen bolond dolgokat szoktál művelni? cipő nélkül mész haza becsiccsentve? útközben ellopsz egy muskátlit
vagy van valami blogod ahova leírod a nem normális gondolataid a Cinnamon Dolce Latte-ről

de amúgy nyugodj meg

igen

MEGDUGNA

mindenki!!

jó vagy igen, menő, menőbb

nálam tuti

nem kéne piedesztálra emeli a puncit srácok

ezért van az hogy a sok közepes rátarti hercegnő szupersztárnak képzelni magát

(igen rosszképű vagyok, kedves, odaadó de ronda lányokkal szoktam dugni )"

Akkor még had meséljek egy haverom esetéről:
A történet úgy nézett ki, hogy volt a nő, nevezzük D nek. 26 éves. A srác, legyen B, 4 évvel fiatalabb.
A nagyon csaj jól nézett ki, jobban mint a srác.
A srác viszont mégis összejött a csajjal, a hülye PUA egy egyedibb verziójának hála. Nem ilyen mainstreammal amit mindenki megtalál. Az, hogy hogyan csinálta most nem fontos, elsőre persze a nő megpróbálta behúzni barátnak, ilyen kis talpnyaló kiskutyának, ahogy SZOKTÁK próbálni, csak hát az nem ment neki.
Összejöttek mint dugópajtik.
Aztán volt a csajnak több hódolója is, akik a hülye PUA-t nem ismerve mindegyik bekerült a barátok sorába. természetesen itt is a fenti, a komment elején leírt dolog érvényesült. Mindegyik ktyus srác dugni akart vagy kapcsolatot, csak hát a nő azt mondta, hogy nem, legyünk csak barátok, ők meg nyilván belementek mert nem akarták elveszíteni a REMÉNYT, hogy de hátha mégis. (Tipik kutyásodási folyamat) B-t is megpróbálta ilyenné alakítani, csak B amikor rámozdult és a csaj azt mondta, h NEm, legyünk csak barátok, akkor nem azt mondta rá mint a többi, hog y"hát jó" és reménykedett, h hátha mégis, hanem B azt mondta rá, hogy ... NEM, akkor hagyjuk is egymást. Csaj meg nézett, hogy hát ez nem így szokott menni. B meg megmondta kerek perec, hogy figyelj, baromi jól nézel ki, én nem tudok csak a barátod lenni, nem akarok kapcsolatot, de nem bírom ki, hogy semmi ne legyen, az számomra mazohizmus lenne, nagyon bírlak is, mint barát, de magamat nem akarom szo.atni, úgyhogy ha csak ennyi akkor inkább hagyjuk egymást. Kb ilyesmit.
A lényeg, hogy megbeszélték, hogy jó akkor barátság extrákkal.
Szóval ott volt D, a "jó csaj" sok kiskutyus hódolóval, és ott volt B a 4 évvel fiatalabb srác.

Egyik este ketten mentek bulizni. 9kor találkoztak, de D előtte találkozott egy másik sráccal, az egyik kiskutyus hódolóval. Aki egy gazdag mérnök srác volt, és korábban már persze mondta D nek, hogy ő járni akar vele, amit D visszautasított, hogy legyenek csak barátok, és a mérnök srác erre a szokásosat mondta amit a kiskutyik ilyenkor: "hát jó" gondolom nagy csalódott fátyolos boci szemekkel.
Szóval a mérnök kutyijával találkozott D, aki vett kajákat, piákat neki, utána D mondta, hogy fáradt és megy haza aludni. Elköszöntek, és D ment találkozni B vel. Találkoztak, együtt megették, megitták azokat amiket a mérnök vett és megmaradt (mert ugye a csaj vihette magával haza a mérnök által vett megmaradt piát/kaját) utána elmentek bulizni, út közben egy nyitott lépcsőházba benéztek, mert annyira feelingesen romos volt, és hát miért is ne ha ennyire feelinges dugtak is egyet. Eközben a mérnök gondolom otthon a gép előtt könnyíthetett magán D képeire nagy boldogan, hogy de jó ma is találkoztak.
D és B dugás után mentek tovább bulizni. Közbe észrevették, hogy D személyie, és 30 ezer forint (a lakbér egy része) eltűnt, nyilván kiesett dugásnál. Visszamentek, nem találták meg.
Valószínű nem akkor sett ki, hanem D vol olyan együgyü, hogy nyitott táskával rohangált, a tetején a pénztárcával és kilopta valaki. A lényeg, hogy másnap temérdek kutyus írta, hogy hogyan segíthet természetesen, szinte mintha jutalom volna ugrani és segíteni (hmm, fordítva ilyen miért nincs?) A lényeg, hogy a mérnök is megtudta (természetesencsak annyit, hogy ellopták, a részleteket, hogy pasival volt stb azt nem) és egyből ugrott ő is segíteni. Csaj feketén melózott, nem keresett jól am. 30ezer tűnt el, a mérnök "kölcsön" adott 80ezret (nyilvánez ilyen "úgyse kell visszaadnod ha nem akarod" kölcsön) és egy ajándék 40ezres fejhallgatót, ha már úgy is találkoztak. Azóta se dugtak a mérnökkel. taps
Piszka2 2015.02.19 15:12:47
@Piszka2: Úgyhogy vonja le mindenki a tanulságot.
Az a legijesztőbb, hogy D nem is érzi, hogy ő gonosz lenne, hogy amit tesz az rossz, hogy MAGA ELŐTT is képes letagadni a tényt, hogy ezek a srácok miért is olyan kedvesek vele. Pedig nehéz elhinni, hogy ha őszintén átgondolná ne kéne bevallania magának, hogy hát igen, ezek a srácok dugni akarnak velem, és TUDOM ELŐRE, hogy sose fogom nekik hagyni, de jól esik, hogy támaszkodhatok rájuk, hogy megoldanak sok mindent helyettem, mert reménykednek, pedig én tudom, hogy hiába. De nem, megracionalizálja magának azt, hogy nem szemétség amit csinál. Hiszen neki így kényelmes. És a nők ilyenek, ha nekik valami jó, de amúgy morálisan helytelen, esetleg másoknak káros, stb akkor is képesek full őszintén elhitetni magukkal, kacifántos logikával, hogy mégis valamiért helyes amit tesznek/csinálnak, és az úgy jó.