Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baranyai Gergely

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban a CGI nem csupán a mozifilmekben hódít, a televíziós sorozatokban is egyre sűrűbben fordul elő, jó példa erre a G.I. Joe Renegátok című rajzfilm, amely 2010-ben került a képernyőkre. A sorozat néhány amerikai katonáról szól, akik egy hatalmas terrorszervezet ellen…..
Lehet szeretni, lehet utálni vagy csak egyszerűen elleni velük, de az tény, hogy a 2008-ban elkezdett Marvel képregényfilm áradatat egy mérföldkőnek számít a filmipar számára, mert olyat kísérelt meg, amit korábban senki vagy csak nagyon kevesek mertek elkezdeni és azt is csak nagyon kicsi…..
Már a kora kilencvenes évek meghatározó mozifilmjeiben is egyre kiemeltebb funkciót kapott a digitális képalkotás. A folyamatban főszerepet játszik a Pixar által kifejleszett Renderman nevű szoftver, amely 1993-ban tudományos díjat nyert az amerikai Filmakadémián, 2001-ben pedig a…..
A Toy Story 3 a világhírű Pixar stúdió tizenegyedik mozifilmje és a Toy Story sorozat harmadik darabja. A költségvetése 200 millió dollár volt, a mozikban pedig 1 milliárd dollár fölött teljesített, ezzel a világ egyik legtöbb bevételt hozó filmje – olyan filmekkel van egy…..