Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catpower

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nyilatkoztunk már az MR2 - Pefőfi Rádiónak, azt mondták, majd szólnak, ha adásba kerül, ugyan még nem szóltak, de ha valaki hallott már minket a Kultúrfitnesszben a kultúrált szakításról beszélni, akkor szóljon. UPDATE: maga az MR2-Petőfi Rádió szólt, hogy "ma este,…..
Tanácstalanul állunk a levél előtt, de azért örülünk, hogy vannak még fiatalok, akik megtalálják a párjukat. Mondjuk ehhez kell egy olyan erős kezű domina, aki esélyt sem ad az idióta férfinak, aki majdnem elbassza az életét. Figyelem, bejegyeztük az összejövős blogot, lassan…..
catpower 2008.09.23 14:32:41
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
catpower 2008.05.22 13:30:02
Most hogy a szakítósblog másik fele elrepült Cannes-ba, egyedül maradtam a gmail postafiókunkkal, és nem nagyon értem, hogyan lehetséges az, hogy a körülményesen megírt levelek mindig nekem jutnak. Most a monogramozás, az ábécével jelölés után újabb iskola képviselteti magát:…..
A három testőrt azért szerettem, mert a férfiak összetartanak, egymás nőjére nem vadásznak. Ha már vadásznak, akkor tegyék ezt méltósággal egy Big Mac mellett, hogy ki, kivel folytassa. Egy esetben elfogadható a kiskanállal belezés, ha a barátom lelép a csajommal. Innen loptam…..
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
Tegnap este véletlenül kikerült A legrövidebb szakítómondat című poszt, amit utólag is el lehet olvasni, de rögtön kaptunk néhány levelet hasonlóan rövid sztorikkal. Most egy fiú vallja meg nekünk, hogyan csavarta el egy lány szívét és eszét, hogyan változtatta a lány…..
Újra itt a nyár, de állítólag csak délutánig, mert akkor jön a jégeső, úgyhogy addig olvassunk egy tanulságos történetet a pisilés és a párkapcsolat viszonyáról. Mert egyes elméletek szerint a nőt mindig szemmel kell tartani, egy percig el nem engedni, mert csak bajt hoz. a…..
Mindenki erről beszél, de tényleg bebuzult az egyik legvagányabb nyuszilányunk? Hogyan képes az egyik legtöbb iWiW ismerőssel rendelkező színész-műsorvezető magára zárni az autóját, úgy hogy taxist kell hívnia a kiszabadítására? ..
Mert ugye vagy most szakítunk, vagy soha. Ez is milyen hülyeség. Ismét egy klasszikus értelemben vett nem-szakítás, annyiban mégis a régi időkre emlékeztet, hogy egymondatos.  A szereplők szakítanak most, majd inkább mégse, hogy meg tudják, mennyire lesz…..
Selmeczi Roland tragikus halála sokkolta a fél országot, majd lassan megindultak a találgatások, hogy ki vagy kik veszik át szerepeit a futó sorozatokban. Mi is megpróbáltunk utánajárni a dolognak. A TV2-nél nagy a titkolódzás. Annyi biztos, hogy sem a Dr. House, sem a Született…..