Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrollDemokrácia

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban szóba került, hogy Vona Gábor a Szürke Farkasok tiszteletbeli tagja. A ripost szenzáció hajhász cikkéből kevés konkrétum derült ki a Szürke Farkasokról, mi azonban jobban utána jártunk a hírhedt török terrorszervezetnek. Ezek alapján érdemes elgondolkodni, hogy egy magát kereszténynek és…..
Először is szeretnénk megköszönni, hogy immáron több , mint 20.000 követőnk van a facebookon! Ez több, mint 3-szor annyi, ami a kisebbik kormányzó pártnak van.:O Tehát már nagyon indokolt lenne, ha bevonnának minket a döntéshozásba:/. Majdnem kétszer annyi, mint a Liberálisoknak nevezett…..
Sokakat foglalkoztat, hogy Vona Gábor és a Jobbik, honnan kapta a pénzt a mozgalom felfuttatásához. Ennek járt utána a TASZ (Társadalom A Szabadságért) és az INDEX.COM hírportál. A közös oknyomozó munka hónapokon keresztül folyt, hiszen rengeteg információhalmazt kellet feldolgozniuk.  Mint…..
"Elhamarkodott döntés volt néhány éve Szegedi Csanád kizárása, szeretnénk jóvá tenni ezt a hibát" - nyilatkozta vasárnap a Jobbik elnöke a Képviselői Irodaházban tartott sajtótájékoztatón, majd felajánlotta egykori képviselőtársának párttagkönyve visszaadását. Szegedi, akit azt követően zártak ki,…..
Néhány nappal a szilveszteri események után megszólaltak a feministák. A Kettős Mércén három cikk is megjelent a témában, az elsőben Balogh Lídia szó szerint szerecsenmosdatásba kezd: megtudhatjuk, hogy felháborítják az események, de a fehér férfiak is követnek el erőszakot a migráns nők ellen, bár…..
2015.11.13-án, pénteken este lezajlott Párizsban egy terrortámadás-sorozat. Minden médiumból - legyen az internet, tévé, rádió vagy újság - ez ömlött ránk még a csapból is a támadást követő napon. A facebook-on franciazászlós profilképek tömkelege, „pray for paris”-os…..
A mi családunkban nem volt bevett gyakorlat a liberális gyermeknevelés ama metódusát alkalmazni, miszerint a gyereknek joga van tudni mindenről. Így csak felnőtt fejjel szereztem tudomást azokról a hónapokról, évekről, amikor nekem ugyan megvolt mindenem (élelmem, ruhám, játékom,…..
LÁSZLÓ PETRA, ÉS A BOCSÁNATKÉRŐ RTL KLUB A László Petra ügy kapcsán eleddig nem nyilatkoztam se pro-, sem kontra. Megvolt a véleményem, ez igaz. Méghozzá elítélő véleményem. Elítéltem László Petrát. Több oka volt ennek. Először is az N1TV nevű, YouTube-on létező…..
TrollDemokrácia 2015.10.12 17:58:17
@Beáta Csonka: A cikket Varga B. Tamás jegyzi, ez benne van a címben, azért került ki Troll Demokrácia név alatt, mert mi csak leközöltük az írását.
Kedves Szimpatizánsaink, Kedves Követőink, Kedves jóérzésű Magyarok! ÖSSZEFOGÁST KÉRÜNK! Az elmúlt hetekben szemtanúi lehettünk az internet korának legnagyobb virtuális lincselésének. Igen, ,,magyar” vezetéssel sikerült bizonyítani a világnak, hogy egy olaszliszkai…..
Miért akarják egyes liberálisok elpusztítani magukat? Miért nem az USA-ról, Izraelről, Ausztráliáról, Japánról vesznek példát? Kevesen, de azért egyre többen ki merik mondani a migránsügyben: maga az iszlám és Európa iszlamizációja a fő probléma. Sose hittük volna, hogy…..
Pártalapítás I.   Nos, ez is megtörtént. Párttá alakult a Troll Demokrácia. Már csak a bíróságon múlik, hogy hány hónapot kell várnunk a hivatalos bejegyzésre. Gondoltuk, hogy nagyvonalakban leírjuk a történéseket, s azoknak a miértjeit. Kezdjük a miértekkel: Miért…..
  Előrebocsátanám, hogy nem a bel-pesti romkocsmák homályából okosodom a menekültkérdés kapcsán, hanem úgy vélem tudom miről beszélek. A délszláv háború idején hasonló volt a helyzet, és akkoriban egy bácskai városban éltem, a szomszédomban bosnyák menekültek éltek,…..
  A válasz, igen. Nem kellenek muszlimok és analfabéták milliói, akik ugyan munkahelyet nemigen tudnak elvenni, de valakinek el kell tartani őket.  A muszlimok zöme képtelen integrálódni, és nem is akar. Sajnos mi, nem tudjuk és akarjuk megoldani a gondjaikat.  A fal tehát…..
Ide gyűjtjük a megírni kívánt bejegyzések jegyzékét.   Nyilván a sorrend nem fix. Illetve még nyilván közbe is fognak bejegyzések ékelődni, a lista folyamatosan bővülni fog. Amint valamelyik megíródik, linkesítjük.   Nulladik bejegyzés - A Troll Demokrácia…..
Döntsünk esetről-esetre. Ne higgy automatikusan senkinek. A pártpolitikusnak különösen ne. Máskülönben pártvallású hívő leszel és nem gondolkodó ember. Természetesen akadnak a világban kivételek, akik következetesek és tévedéseiket is elismerik, de a politikusokkal…..
TROLL DEMOKRÁCIA KIDERÍTETTÜK!!! 2015.06.05 03:51:39
NEM VOLT EGYSZERŰ, DE KIDERÍTETTÜK, HOGY AZ ALÁBBI EMBER ÁLL A LEGTÖBB, AZ OLDALUNKON MEGJELENŐ BÉRKOMMENTELÉS MÖGÖTT!!!  A ,,NULLADIK BEJEGYZÉS" C. POSZTUNKAT PEDIG IDE KATTINTVA OLVASHATJÁTOK!<KATT> KATT A KÉPRE   A ,,NULLADIK BEJEGYZÉS" C. POSZTUNKAT PEDIG IDE…..
Üdvözlök minden kedves jelenlegi és leendő Troll Demokratát a blogunkon!   Úgy ítéltük meg, hogy az az ildomos, hogy mielőtt elkezdenénk konkrét témákban okoskodni, rendszerszintű kritikákat megfogalmazni, azelőtt a régebbi követőinknek s az újonnan csatlakozóknak írnunk…..