Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madhatter

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önkormányzat a Kulti melletti parkot, a Markusovszky teret magas kerítéssel körbekerítette. Állításuk szerint parkrekonstrukciót végeznek, persze munkást egyet sem látni. Gyönyörű szép jövőkép bontakozik ki, a következő lépés nyilván a Kinizsi utca lezárása lesz…..
Csak most volt időm végigböngészni ezt a hírt, amely szenzációs leleplező dokumentum korunk városi debilitásáról, és méltó válasz azoknak, akik szerint a Kultiplexet jogos arra hivatkozva bezárni, hogy a környékbelieket zavarja. De hol a határ, hány ember képes…..
Demonstráció az underground kultúráért – Bakács Tiborral, Nagy Feróval, Novák Péterrel   Március 6. csütörtök, 16:00, Kultiplex melletti park   Az önkormányzatok a kormány hathatós közreműködésével az elmúlt másfél évben egymás után záratták be az…..
"Jakab Zoltán vagyok, zenész és programszervező. Páran ismernek, páran nem. Ezt a levelet részben magánemberként írom. Munkahelyem a Kultiplex, amelyet a IX. kerületi önkormányzat, a tegnapi napon, 2008. február 28-án, a XXI. Századhoz és az Európai Unióhoz méltatlan módon,…..
Madhatter 2008.03.02 22:03:59
Zs: előbb olvasd el a felettem található postot és azután értékelj, a " szar az egész bp" szerintem reflektálásnak vehető.

Én nem ugatok, de már említettem volt virágnyelven, nem örülnék neki ha bezárna a kulti, de nem is nagyon hatna meg. Minden értékes ember aki ott alkot/alkotott meg fogja találni a helyét és alapból egy csomó más helyen is jelen van.

Én a jogi úton való tevékenykedést javaslom, akkor is ha egyeseknek ez ellehetetlenítő és szar érzés. Rikácsoló szerepzavaros emberek és vérig sértődött pleszzmég nem nyert háborút

Nem vagyok képben a zenekarok helyekkel való szimpatizálásával, de azt hiszem nem tőlük kell várni a támogatást. Mindamellett nem kell a maffiákról, meg miegymásról beszélni, mert senkinek semmmilyen kézzel fogható info nincs a zsebében.

Elektronikus zenét játszom több mint 10 éve távol magyarországtól (singapore), de ha engem kérdezel, akkor a népség akinek hébe hóba az ember otthon bulit csinál, azt indikálja, hogy az a bizonyos "underground" amit helyhez és emberekhez kötnek itt egy páran, az egy nevetséges tévképzet. És ez megy minden más stílusra, a hallgatóság többsége véletlen betévedt kisgyerek, aki papa mama pénzén gyilkolja az agysejtjeit, mert a társadalmi státusza látszólag javul tőle.

De emellett azok az emberek akik azért vannak ott, mert részei annak a vonulatnak és érdekeltek a általuk kedvelt zenei stílus állapotában, na azok erősen alulmúlják az előbb említett csűrhe létszámát. Ezzel senkit sem akarok minősíteni, csak azt jelezni, hogy a csürhét nem érdemes lejjebb értékeld, mert azok alapból szartak rád, meg a zenédre, max arra a pár órára nem, amíg ott voltak.

Részemről szerettem a kultit de az évekkel ezelőtt volt és örültem ha egy bulin amit csináltunk a 300 szarrakás közt mgpillantottam 2 embert aki tudta miért volt ott, miattuk érdemes.

PS: mielőtt bárki a pénzőr beszélne... Zenélni annak az elektronikus módján véve egy hobbi, az ember azért csinálja, mert szórakoztatja vele magát és lehetségesen másokat is. A zenekaroknak is ugyanezt tudom ajánlani,. A zenélés szép és jó, van professzionális szintje is, csak ameddíg nem rahmanyinovot csapkodsz a zongorán, addig azt kell mondjam, hogy gyerekjáték, ergo érdemes felsőoktatásban részt venni és épkézláb melót találni, ami megélhetést biztosít és racionális tiszteletdíjat kérni az előadásaidért. Szal ki mennyit és hogy, annyira nem érdekel, mert még az arogáns nagypapám mondta hogy aki qrvának áll, no azt megbasszák édes fiam.

PS2: a szeretetet lehet pénzben mérni, csak fordítottan arányos a dolog.

Xbox360
Madhatter 2008.03.03 14:21:49
A percről percéből óráról órára lett. A fejlemény, hogy a hírhedt Bohus Bt. verőemberei, úgyis mint biztonsági emberek, akik az önkormányzat megbízásából foglalják az utcát, bementek - gondolom melegedni - a kultiba. A rendőrök kijöttek, szuggesztíve - olyan félig buzisan…..
A címből kiderül, mi a helyzet 14:55-kor. Na, éppen az. Hiába mondja a kerületi jegyző, hogy a Tilos rádió munkatársait beengedik az épületbe, ha a verőembereknek erről senki sem szólt. A helyzet a Kultiplex bejáratánál a következő: Bakács, aki a Tilos rádió munkatársa,…..
Bakács dühös, Papó higgadt és bölcs, a csajok okosak és szépek. ..
Pénteken, mondom P É N T E K E N! Kendernap a Kultiplexben Filmvetítések, tekerőverseny, és buli hajnalig. részletesen: A Kendermag Egyesület szervezésében, február 8-án, pénteken, 19:00 órától két filmet vetítünk le a Kultiplex nagytermében. Az első Amerikában…..