Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C0nch0bar

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
C0nch0bar 2015.02.20 05:59:13
Ja!
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
C0nch0bar 2015.02.19 10:53:54
@malevil2050: "Most érkeszett üzenet a tatuinok bolygólyáról a tau cetiről cocoh-nak (aki lehet h má nem is asz).
Az üzenetet nattyon nehéz vót megfejteni de végül sikerült,ígye hangszik. JA." Evvel is csak személyeskedsz és offolsz! A kurucon amúgy olvastam a tatuinokról, és tényekkel bizonyított, hogy azok köcsögök!
C0nch0bar 2015.02.19 11:00:29
@malevil2050: "Lehet h mégis te vaty elp barátom,má én is össszezavarottam." Nem tudom bizonyítani tényekkel, hogy nem én vagyok, de nem én vagyok!
C0nch0bar 2015.02.19 11:06:06
@(AdottEsetben)KötsögLány: "bizonyítsd!" Bizonyíts, hogy bizonyítson!
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
C0nch0bar 2015.02.18 16:05:37
@Bujumburi: "ez aranyos válasz volt a hasonlatokkal, köszi. :)
bár arra konkrétan nem válaszoltál, hogy legalább 1 mosolyt csalt-e az arcodra? :D" A humor kezdete és vége nálam ott van, amikor az elmúlt hét VV részeit fordított sorrendben nézem meg. Elképesztően mulatságos helyzetek alakulnak ki úgy!
C0nch0bar 2015.02.18 16:19:16
@VV Erőlegény: ":-D Vagy inkább visszafelé lejátszva a felvételeket, mint Tímár Péter filmjeiben. Pl. Egészséges erotika :-)"@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "esetleg próbáld meg visszafelé tekerve is. :D" Bizonyára azért írtok ilyen baromságot egyszerre mindketten, mert túl fiatalok vagytok, és még nem ismeritek az emberi test és pszichikum valós korlátait, és próbálgatjátok a határaitokat. Erre csak azt tudom mondani, hogy ne tegyétek. Egy VV rész visszafele lejátszása olyan mókafaktor, mely irreverzibilis nevetésrohamot válthat ki még egy mégoly fegyelmezett és karót nyelt individuum számára, mint jómagam.
C0nch0bar 2015.02.18 17:46:10
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Az irreverzibilis nevetésrohamok, és az azokkal járó pszichés folyamatok individuális alapokon nyugvó analízises megismerését célzó kutatások mind BEBIZONYÍTOTTÁK már, hogy a test és az elme kvantum- és metafizikai korlátai nagymértékben bővíthetőek, mitöbb, tágíthatóak, az alkalmazott mókafaktorok körének és fajtájának kiszélesítésével illetőleg azok mértékének széles spektrumon történő, akár szélsőséges amplitúdót eredményező kimozdításával.
Ez a kísérlet, az önmagát túlfegyelmező és érzelmeit visszafogó egyedeknél különösen nagy sikerrel járt. Néha még nevettek is, ami a 0 felé konvergáló korábbi esetekhez képest, óriási előretörést jelentett, addig stagnáló, már-már katatón állapotukat illetően.
Szívesen máskor is.
Dr. Push.

ps. amúgy Ön tök hüje. :D" Ja.