Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyon jólértesült

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is az adócsalókat támogatod? Isten hozott Magyarországon!   Tudjátok, hogy miért versenyképes az Uber? Mert nem fizet semmilyen adót és nem felel meg semmilyen szabályozásnak. Egy csaló cég. Az Ubert minden felelősen gondolkodó embernek utálnia kellene... (fotó: csmonitor.com)..
Nagyon jólértesült 2016.01.18 20:22:51
@mikmaq: Szilveszterkor már az is jó, ha lehet valamit hívni. Taxit nekem pl. évek óta sosem sikerül. Amúgy meg ha túl drága lesz az Uber, jön egy másik cég, amelyik olcsóbban csinálja. A taxisok túlárazták magukat, ezért jött be az Uber, ha az Uber is túláraz, megjelenik a konkurenciája neki is pillanatok alatt.
Nagyon jólértesült 2016.01.18 20:56:10
@mikmaq: Hol rendeljek előre, ha nem veszik fel a telefont? Ha annyira odavannak a saját színvonaluktól a taxisok, akkor legyen színvonal. De nincs, szilveszterkor, felhőszakadásban, hóban nincs taxi. Akkor kérj meg ismerőst, vagy BKK-zz, vagy mittudomén.
A taxisofőrök meg nem értem, mire vannak annyira oda maguktól. Nem udvariasabbak, kulturáltabbak az ubereseknél, sőt sok köztük az olyan, aki mindenáron pofázni akar hozzád, politizál meg egyéb módon idegesít. Nem öltöznek is jobban, nem ápoltabbak. Ha már ilyen drága, akkor hordjanak fehér inget, nyakkendőt, legyen ápolt a hajuk, ne őszülő hajú vén rokker meg hasonló furikázzon, hanem egy úriember. És jó lenne, ha nem is bagóznának - még autón kívül sem, mert büdösek. Olyan leharcolt figurával Uberben még nem találkoztam, mint amilyeneket taxikban szoktam látni.
(Történelmi pillanat: a blog első vendégposztja. A szerző Palotás Gábor kolléga – City Taxi). Először is megpróbáltam megbecsülni az Uber forgalmát. Állításuk szerint 80 ezer regisztrált felhasználójuk van. Ha ők havonta csak kétszer utaznak, 160 000 megrendelést feltételezhetünk. Átlagos 2500…..