Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basil

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Top Gear című brit autós magazinműsorban vagy mi a fenében állandó szereplő egy Stig nevű csávó, akiről eddig nem lehetett tudni, hogy kicsoda, mert a bukósisakot nem volt hajlandó levenni magáról. A 15. évadát nemrég befejezett, és nálunk is látható (iszonyatos minőségű…..
hogyvolt Glee 1x01 - Pilot 2010.08.30 09:00:00
A Glee egy olyan sorozat, amit ha lelkesen elkezdünk mesélni egy kívülállónak, az jó eséllyel nagy szemeket meresztve fogja kikérni magának, hogy miért akarunk egy High School Musical 2-t promotálni neki, pedig igazság szerint nem is állhatna attól távolabb. Elmesélni nem lehet,…..
Van egy pillanat, amikor minden, amit addig biztosnak hittünk, relatívvá, hirtelen súlytalanná válik. Egy autogramgyűjtő mindig az igazi teljesítményt keresi, a világraszólót, a maradandót, a megismételhetetlent, s akarja megörökíteni az utókornak egy szignó formájában. És…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.09 09:32:00
Kenan Thompson azt nyilatkozza itt viccesen, hogy ő csak azért kerülhetett be a Saturday Night Live-ba, mert a műsornak éppen szüksége volt egy fekete komikusra. Kristin Bauer állandó szereplő lesz a True Blood harmadik évadában. Az első kettőben Eric igen gonosz…..
Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két…..
Belsőség A középsúly bajnoka 2009.09.20 23:29:00
Érdekes és tanulságos hét volt, amit a Clio RS-sel töltöttem. Alkalmi utasaimnak, illetve azoknak, akik a hátulra szorultak inkább kínszenvedés, hiszen 185 centiméter felett - fejtér ide vagy oda - egy-egy durváb bukkanón bizony koppant a fejük. Bevallom, átkoztam az ország rossz…..
Kedvenc riporter-narrátorunk visszatért, ismeretlen helyen Romant kérdezgeti nem kéne-e börtönben lennie. Hát az emberek szeretnek neki szívességeket tenni, és talált egy kedves embert, aki leüli a büntetését. Mikor sor kerül a kérdésre, hogy mit üzenne Charlie Crews-nak, Roman…..
Tidwell behívja az irodájába Charlie-t, rosszat sejtünk. Reluxákat leereszteni, ajtót becsukni. Taposson a lábára, mert elaludt. Mármint a lába. Tidwellé. Jajanyám. Charlie vadul tapossa a főnökembert, az egyre elégedettebb, a második felesége és Reese is egész jó volt ebben.…..
Charlie kórházi ágyon sápadozik, szarul néz ki, de nagyjából eleven. Reese az ágya mellett zent diktálva aggódik: sehol sem vagyunk. Charlie erőtlenül vitába száll vele, de nem lehetünk sehol, mert valahol lenni kell.Mikor teljesen felébred, a ballisztikai eredményről érdeklődik,…..
Útban egy helyszín felé, Charlie erőst gondolkodik az autóban, Reese hiába szólongatja, nem figyel rá. Ráhagyja, igen, jó ötlet. De mi? Megérkeznek, Reese azon hisztizik, hogy egyszer mond el magáról valami fontosat Charlie-nak, akkor sem foglalkozik vele. Aztán kinyögi, hogy…..
Imádunk listákat olvasni meg böngészni, így mi is készítettünk egy nagyon szubjektívet a legtökösebb tévés fazonokról. Felkerült rá sorozatgyilkostól, sittes drogoson át jól szituált maffiózóig mindenki, jó szórakozást hozzá! A számozás nem sorrendet jelöl, ennek…..
Az ugrás utánra toljuk be csak a videót, mert a második évadot a Viasat még nem kezdte el vetíteni, és nem akarjuk lelőni a poénokat a sorozatot magyarul követőknek. Jó lesz a második évad, a kiszivárgott 3x01 alapján pedig a harmadik ott folytatja majd, ahol az előző abbahagyta,…..
Azokban az országokban, ahol még van labdarúgásnak nevezett sport, és azt profi sportolók űzik, nem pedig mozgássérült hobbifocisták, mint nálunk, ott a tévéközvetítés jogát is drágábabn adják, és az is elképzelhetetlen, hogy egy szakmai tudakozós csávó bevásárolja magát…..
A tegnapi viszonylagos ótvar műsorhoz képest ma azért nem rossza felhozatal, rögvest kezdjük az ezen a héten premierekben tobzódó TV2 adásával,   amin ma este 20:05-től láthatjuk a Cukorbáró (Cane) című sorozat első részét. A CBS idei egyik nagy dobásának szánta a…..