Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Köcsöglány

0 bejegyzést írt és 345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
Köcsöglány 2015.03.27 15:50:18
Na hellóbeló minden 'réginek' és üdv az újaknak.
Kb 2 hete gyógyultam ki teljesen az influénzából (aki emlékszik,még a VV döntő előtti héten estem ágynak), feltették a fogszabályzót,kihúzták a fél arcom,élmény volt.
Na de. Mariann távozása mélységesen lesújtott,imádtam a csajt,mintha Horváth Éva ketamint szedett volna marokszám,olyan érzésem volt tőle. Egyébként egy intelligens,kedves nőnek gondolom,jól néz ki,nem hisztis,bár műsoron kívül sokkal szimpibb. Az mondjuk creepy volt,hogy az egyik szeme mindig úgy nézett ki,mintha üvegből lenne. (Bocsi,Mari,ha ezt olvasod,azért imádtalak,de tényleg!!)
Lokit csípem,néha kicsit Naomi hatást érzek rajta,de sebaj,maradhat. Amikor Beust megzseblámpázta,az enyhén szólva kiábrándító volt,de hát f@sz feláll,ész megáll,ennyike.
Snezit nem tudom komolyan venni,mindig azt hiszem,hogy a Majmok bolygójáról csöppent közénk,ehh...
Pítör a kedvencem az elejétől kezdve,bádzsüsszel,mindennel együtt. Okos a srác,a kinézete tökre nem érdekel.
Adri-Paca számomra felejtős,kellékek.
Nóri a másik kedvencem,olyan VV Ildi,nem? Totálisan anti valóságshow szereplő,nem is értem,hogy keveredett oda. Az,hogy valaki Costa Ricán nem tud néha lelazulni....hát nagyon kész egy nő.
Gergő VV Krisztián +50 IQ-val
Beus....aki azt hiszi,hogy taktikázik,szerintem annak baj van a fejében,ahogy Beusnak is. Nózival együtt kilőném a fekete lyukba,az az egyetlen biztonságos hely,hogy megvédhessük az emberiséget tőle...nem hittem volna,hogy VV Fanni után még bármin is meg tudok lepődni.
Bence ösztönlény,felejtős.
Apol ma kiesik,nem lesz semmi meglepi.
Szép napot az egybegyűlteknek!
BTW1: valakinek nincs egy felesleges harapófogója? :DDD
BTW2: hogyan kell a nickemet módosítani? Már olyan régen jártam erre,hogy teljesen elfelejtettem :/
Köcsöglány 2015.03.27 15:59:00
@mokamini: Köszönöm!
Köcsöglány 2015.03.27 16:06:33
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: fogjuk rá,legszívesebben körömmel kaparnám le a fogaimról a fogszabályzót. Már csak 2.5 év és minden rendben lesz :D
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Köcsöglány 2015.02.23 22:34:17
@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): ahj....nehéz kérdés. Zsu miatt nézném,Fanni miatt nem....ahj.... :D
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
Köcsöglány 2015.02.20 02:49:09
Köcsöglány 2015.02.20 02:51:25
Köcsöglány 2015.02.20 02:52:13
@csak mert: azért írom idézőjelben,csak már túl késő van és nem jutott hirtelen eszembe más szó
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
Köcsöglány 2015.02.18 23:36:58
@-pkata-: jó éjt!álmodj Dennis heretasijával (röhögök!!!)
Köcsöglány 2015.02.18 23:38:02
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem is,talán az egyetlen esélye Dóri lenne. talán
@csak mert: ugye? szegény nem tehet arról,ki a gazdija (nevetek)
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..