Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strawberry1232 (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Strawberry1232 (törölt) 2015.02.17 13:41:18
Ahogy megtaláltam ezt a cikket, végig az járt a fejemben, hogy ennyi keserűség és vajon miért lehet egy emberben.
Az rendben van, hogy ez az egyén a teremtés koronájának hiszi magát. Lássuk be manapság minden faszi (számomra ők nem férfiak) így képzeli.
Ez a sok gyűlölet, az a gyermeteg elképzelés, hogy az ember uralja az egész világot és dönthet más élőlények sorsáról. (utalva itt a kőre és a vízre) Egy percig nem fut át az agyadon, hogy ő is él, lélegzik érez? Persze, hogy nem.
Sajnos rengeteg ilyen szellemben gondolkodó ember van a világon. Nem gond,az ember egy haldokló lény, pont az ilyen felfogásúak miatt, mint te és a társaid.
Elolvastam egy pár kommentet, kíváncsiságból. Ennyi romlott lelkűt egy helyen...Egy percig voltam olyan naiv, hogy azt higgyem nem találsz követőkre.
Reagálva egy-két kommentre: -miért nem támogatunk inkább rákos gyerekeket? Nos szerintem mindenki azt az alapítványt támogatja, akiket jónak lát. Másodszor én, aki igazán, szívből rühelli a gyerekeket, én nem írok ilyen jellegű dolgokat, mint te, de most leírom. Ha a azt az elképzelést akarjuk követni, amit a mélyen tisztelt Tibor úr taglalt hosszasan, akkor arra a következtetésre kell jutnunk, hogy szükségtelen a beteg gyerekeket támogatni. Mivel gyenge immunrendszerrel születtek, így megbetegedtek. Ennyi. Természetes kiválasztódás, ha szabad így fogalmaznom.Sokan vállalnak felelőtlenül gyereket, úgyhogy az IQ szintjük valahol a sárgaföld alatt van. Gratulálok! Gondolom, neked is van gyereked Tibi. Ha van, akkor remélem a te kölyködet is elkapja valaki és úgy fog vele bánni, mint ahogy te bánnál vagy talán bánsz is a kutyákkal.Nem gondolod, hogy a sok felelőtlen kijelentésed egyszer visszaszáll?
Ennek ellenére, abban igazat kell adnom, hogy sokaknak csak gyerekpótlék a kutya, de inkább öltöztessék hülye ruhákba, minthogy kivágják az ablakon, vagy az útra.
Ti, pedáns nők pedig, akik szentül állítják, hogy a gyerekeket kellene védeni, úgy, mint a kutyákat és hasznosabb lenne az adónk 1%-át rájuk költeni, rólatok csak annyi a véleményem, hogy szánalmasok vagytok.
Hirdetitek itt az anyaság csodáját, közben meg ott keseregtek a tükör előtt, mert már a férjeteknek sincs gusztusa hozzátok nyúlni, nagy lufimellű, striás, lógó hasú bálnák vagytok, akik sokszor bánják, hogy szültek, de hát a társadalmi elvárásoknak meg kell felelni, nem igaz? Szaporodtok halomra, közben meg a tőletek sokkal értelmesebb emberek hatszor meggondolják, hogy vállaljanak-e gyereket. Ti, meg ilyen szellemben nevelitek fel a fattyaitokat, tömeges állatkínzó, harácsoló bandát nevelve belőlük. Gyönyörű! Milyen csodálatos is, amikor a kölykötök majd kamaszkorában kilopja a pénzt a tárcátokból, vagy részegen, összehányva magát megy haza a csodás otthonotokba.Szégyen!
A ti véleményetek egy lyukas garast nem ér.
Az emberiség szégyenfoltjai vagytok!

Ennyi boldogságotok legyen az életben, amit itt kiéltek ezen az ocsmány, egoizmustól túlfűtött blogon.

U.I Azért az elgondolkodtató kedves Tibor, hogyha nem értek olyan jellegű atrocitások, mint amilyeneket páran felsoroltak a kutyás nőkkel kapcsolatban, akkor miért írsz ilyen mélységes gyűlölettel?
További csodás napot mindenkinek!