Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bati

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..
bati 2008.05.22 13:30:02
Azért álljunk meg egy pillanatra és nyissuk ki a szemünket! Mielőtt látatlanban elkezdjük szídni a következő 4-5-10 év politikáját, gondolkozzunk el, hogy mi is történt itt az elmúlt 6 évben!

ORBÁN NEM VOLT KORMÁNYON!!! NEM AZ Ő GAZDASÁGI "PROGRAMJÁT" LÁTTUK MEGVALÓSULNI.
Elég érthetően fogalmaztam? Neki kb. annyi köze volt a magyar gazdaság ilyen szintű bukásához, mint mondjuk Silvio Berlusconinak... Gondolkozzunk már el ezen egy kicsit!!!
Mindent elkövetett annak érdekében, hogy hatalomra kerüljön? Hát nem ezért ellenzéki politikus?
Szegény ferit nem hagyta dolgozni.
Erre szeretnék egy példát hozni:

Egy társasházban laksz. Van egy "korábbi közös képviselő" és egy "jelenlegi közös képviselő". A "korábbi közös képviselő" csinálta ahogy csinálta, de nem romlott a társasház állapota. Majd érkezik a jelenlegi "közös képviselő" aki 2 év után bevallja, hogy lopta a közös költséget eddig, nem csinált semmit, hazudott csalt (alias "igazságbeszéd"). Mindeközben a falak penészesek lettek, a lift elromlott teljesen lepukkant az egéyz ház. De majd most!!! Felújítja az egész házat, kifesti a lépcsőházat, megjavíttatja a liftet! Majd meglátjuk milyen bődületes reformok lesznek! Persze múlik az idő és nem történik semmi. A falak tovább rohadnak, az ablakok betörnek, a lépcsőházat nem takarítják.
A "korábbi közös képviselő" mindeközben megtesz mindent, minden rendelkezésére álló forumon, hogy felhívja a lakók figyelmét arra, hogy hová is jutottak.
A "jelenlegi közös képviselő" szócsövei meg mindeközben minden forumon hangoztatják, hogy ez a rohadék "korábbi közös képviselő" nem engedi dolgozni szegény "jelenlegi közös képviselőt" és ő is legalább, ha nem jobban hibás abban, hogy idáig jutott a társasház...

Hát valahogy így fest a helyzet... Jólenne ráébredni végre...
Persze egyszerű embereknek hiába magyaráz az ember...
Pilu Drága Feri! 2008.05.20 10:56:00
Az a nagy helyzet, hogy négy év alatt elqrtátok, majd a következő két évben a hiba elhárítására tett kísérlet is hamvába halt. Azt is elqrtátok. Nincs ezen mit szépíteni, alkalmatlan vagy, alkalmatlanok vagytok. Nincs más út, mennetek kell! Hogy most, vagy másfél év múlva, az…..