Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeketeMamba

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
FeketeMamba 2015.02.17 16:28:23
@sixx: Félreérted a problémámat. Nem arról van szó - bár nekem ez sem jön be, de ez a saját nyomorom - hogy kipécéztek valakit/valakiket, furcsa egybeeséssel azzal, hogy a csatorna is éppen velük tette ezt. Engem - mint korábbi lelkes olvasót - az zavar igazán, hogy elveszni érzem a korábbi kemény, de intelligens, fantáziadús humor elemeit az ordenáré mocskolódás, könyörtelen köpködés javára. De ez csak egy kritika, nyilván számítottál arra, hogy lesznek ilyenek, mikor blogot kezdtél vezetni. Egyébként én úgy vettem észre, hogy többszöröse a kommentek száma a korábbiakhoz képest, és nyilván ez felhígulást eredményez, nektek alkalmazkodni kell a tömeg igényeihez, ezzel meg az a réteg, aki korábban olvasott, részben ki fog kopni. És mivel ez a Te blogod, te döntöd el - hogy téged idézzelek - "ki fog hiányozni".
FeketeMamba 2015.02.17 16:30:03
FeketeMamba 2015.02.17 16:50:13
@sixx: engem nem a kommentek zavarnak, a birka nép nyilván menthetetlen. az zavar, hogy egy ideje nem paródia, amit írtok, hanem gúnyolódás, gonoszkodás, talán így tudnám a legjobban megfogalmazni. mint ahogy írtam, tegnap kommentáltam először, mert tegnap tényleg feldühített, hogy kigúnyoltátok ezt a szerencsétlen kölköt, mert bőgőrohamot kapott a párbaj után. szerintem ez nem volt vicces. látszott, hogy tényleg összeomlott a gyerek. és lehet, hogy ez a játék erről szól - bár szerintem azért nem -, egy ilyen helyzeten lovagolni, gúnyolódni nekem sok, ez már olyan, mint mikor Rómában a tömeg vért követelt (kis túlzással :) ). egyébként tényleg régóta olvaslak titeket, és jókat röhögtem a posztokon, nem is beszólogatásból írtam, csak muszáj volt hangot adnom a felháborodásomnak, éppen azért, mert ezen a blogon nem ez volt az, amit megszoktam. ne vedd támadásnak.