Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pereckee

82 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az előző bejegyzésben az őssejtekről írtunk. Most Dr. Nathan Newman felfedezéséről lesz szó, melyben az őssejteknek jelentős szerepe van. Mint korábban volt róla szó, a hasi zsírszövetek is raktároznak őssejteket. Dr. Newman plasztikai sebész gyakran végzett…..
Csak akkor érdemes elkezdeni játszani, ha komolyan vesszük. A játék kitartásra tanít, a szabályok ismeretére és betartására, becsületességre nevel. A játék megtanítja, hogy felvállaljuk a döntéseink következményeit, sőt azt is megmutatja, hogyan győzedelmeskedjünk alázattal és hogy viseljük el a…..
Gyerekkoromban sose volt otthon jégkocka, mert anyu utálta azt a merev műanyag kockatálcát, amelyből rejtélyes módon mindig kifolyt a víz és mégse (vagy pont ezért nem) lehetett belőle a jégkockákat kioperálni. Azért néha rábeszéltük, és akkor mindig átéreztük, hogy a poharunkban csörömpölő áttetsző…..
  Ebben a bejegyzésben elsősorban a Jeunesse Reserve nevet viselő termékéről és annak élettani hatásairól lesz szó, mivel én most pont azt szedem, tesztelem.  Vágjunk is a közepébe! A Reserve gyakorlatilag egy gyümölcskoncentrátum, mely reservatrol enzimet tartalmaz. Nem…..
Most már jó pár éve annak, hogy a bajusz motívum menő lett, azaz a kis kackiás arcék bekerült a köztudatba és lassan minden felületet meghódított. Kezdetben még csak pólókon, füzetborítókon és konyhai kötényeken találkozhattunk vele, manapság már ruhaanyagokon, bébi rugikon és ékszereken sem…..
A kissé hosszú cím annak a problematikáját veti fel, hogy a papírra vetett jegyzetek soha nem lesznek digitalizálva (ha azon múlik, hogy begépeljük-e), de a digitális kütyüket vajmi kevesen használjuk jegyzetelésre. Hogy is van ez? Ha az embernek gyorsan kell leírnia valamit, a mai napig is az a…..
  Vajon miért öregszünk? Az öregedés az élet rendje? Megszületünk, felnövünk, megöregszünk és meghalunk. Ilyen egyszerű lenne az élet? A tudomány és a technika folyamatosan fejlődik, egyre rohamosabban. Ennek köszönhetően ismereteink jelentősen bővülnek és mivel egyre…..
  Dr. William Amzallag a korábban már említett vállalat professzora számos előadásában hangoztatta már a cég filozófiáját és azt, hogy hogyan változtassuk meg gondolkodásmódunkat annak érdekében, hogy hosszabb és egészségesebb életet élhessünk. Egyik rövid előadását…..
Legjobb cuccok Kütyükütyük 2015.11.19 10:11:00
  Amióta megjelentek az okostelefonok, azóta van egyre nagyobb piaca és divatja a különféle kiegészítőknek és hasznos cuccoknak, amelyek ezek használatát megkönnyítik. Hosszan lehetne lamentálni arról, hogy mennyi hasznot hajtanak az életünkben ezek a kütyük, illetve azon, hogy…..
A tojás tényleg különleges dolog. A világ legnagyobb sejtje, amely új élet létrehozásán munkálkodik és ahhoz minden szükséges tápanyagot tartalmaz, egyes táplálkozáskutatók szerint „szupertáplálék”. Bár sok a vita akörül, hogy megterheli az epét vagy rossz…..
A koponya sokoldalú szimbólum. Különféle korok és tájak más és más értékeket rendelnek hozzá, de az, hogy időről időre megjelenik művészeti ábrázolásokon, népművészeti termékeken, világszerte közös. Mint csontképződmény az agy védelmére szolgál, ezzel együtt az…..
    Belegondoltál már milyen szép is lenne, ha hosszabb ideig élnél? És nem is akárhogy: ha tovább élvezhetnéd a fiatalságot? Kihasználhatnád nyugdíjas éveidet, olyan dolgokat tehetnél, melyekre mindig is vágytál, de korábban nem volt rá időd? Az előző bejegyzésekben…..
Legjobb cuccok A férfi kellékei 2015.11.11 13:41:48
A férfi a teremtés koronája, ezt senki sem vitatja. Ha ő magasrendű értelmét valamilyen feladatra irányítja, és erős kezét valamilyen tevékenység felé emeli (vigyázzunk, nem rá!), akkor – ha nem is a Gyalog galopp rajzos bevezetőjében látható módon – de ügyelni kell arra,…..
A 2009-es év kiemelkedő jelentőségű az orvostudományban, de főleg azok számára, akik hosszabb életet remélnek. Ebben az évben, Stockholmban három amerikai kutató nyerte el az orvosi Nobel-díjat a területen végzett kiemelkedő eredményeik miatt: Elizabeth Blackburn, Carol Greider…..
  Bőrünk létfontosságú szerepet tölt be életünkben. Ez az a szerv, mely testünket elhatárolja a külvilágtól és így megvédi szervezetünket a káros anyagoktól, kórokozóktól, segít testhőmérsékletünk megtartásában és segítségével érezhetjük az érintést vagy a…..
Biztos sokan emlékeztek Váczi Eszter gyönyörű és elgondolkodtató dalára. Az idő nagyon érdekes dolog, hiszen attól függően, hogy épp milyen élményben van részünk, a hossza teljesen viszonylagos. Amikor valami kellemetlen ér, életünk leghosszabb másodperceit tapossuk, amikor…..
  Nem olyan nehéz elérni, hogy a bőröd fiatal maradjon. Egy kis odafigyeléssel igencsak nagy lépéseket tehetsz az ügy érdekében. A következő tanácsokat megfogadva bőröd olyan lesz, hogy teljesen elégedett lehetsz magaddal. Vásárolj C-vitamin tartalmú arckrémet, mely…..
Bár az ÁDH felületű bútor semmilyen megbetegedésre nem nyújt gyógymódot, egy hasznos tulajdonságának köszönhetően bizonyos betegségek kialakulása megelőzhető, ha akrilból készült pultokkal, berendezési tárgyakkal rendezzük be a konyhát és a fürdőszobát...
Különlegesebb felületeknél – mint például egy nemesebb fa – gyakran megesik, hogy az ápolásuk speciális anyagokat és módszereket igényel. Amellett, hogy az ehhez használt tisztítószerek nem kevés pénzbe kerülnek, az idő sem elhanyagolható, amit erre a tevékenységre fordítanunk kell...
Az ÁDH bútorok, amellett, hogy rendkívül mutatósak, a tartósságuknak köszönhetik a töretlen és egyre növekvő népszerűségeket. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy-egy konyhai vagy fürdőszobai berendezési tárgy hány évig szolgálja tulajdonosa kényelmét, különösen…..
Egy egyedi akril bútornál, amit sehol máshol nem látunk viszont, nincs is vonzóbb, amikor a saját új, vagy felújított lakásunkat, konyhánkat rendezzük be. Persze, hasonló színekkel, mintákkal, megoldásokkal találkozhatunk, de ugyanolyannal biztosan nem. Az egyedi bútor ugyanis a mi…..
Annyi éves vagy, amennyinek érzed magad. Ha az ember fiatalnak érzi magát, azt környezete is érzékelni fogja. Tegyük fel, hogy egy 50 év körüli ikerpár egyik tagja egy folyton mosolygós, közvetlen, játékos személyiség, míg a másik egy csendes, magába forduló, „otthon…..
Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek lassítják az öregedési folyamatokat, hiszen meggátolják az oxidációt. Éppen ezért, ha fiatal szeretnél maradni, fokozottan figyelj az antioxidáns beviteledre! Babfélék A babfélék rendkívül sok antioxidánst tartalmaznak,…..
  Az idősödés, annak ellenére, hogy egy teljesen természetes és normális folyamat, legtöbbünk, de különösen a legtöbb nő rémálma. Bizonyos „trükköket” bevetve azonban, ha nem is visszafordítható, de lassítható az öregedés.  Ne hagyd, hogy az életkorod kifogjon…..
Évek óta kell hallgatni a huhogókat, miszerint a könyvnek leáldozott. Mert az online tartalomszolgáltatás, meg hogy minden megtalálható pdf-ben a neten, meg a digitális könyvolvasók, és egyébként is ne kelljen több fát kivágni. Hát kövezzetek meg, de én szeretem a könyveket. Ha…..