Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péterúr

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő adatokat tett közzé egy érzékletes infógrafikába sürítve az amerikai Covenant Eyes (Szövetséges Szemek - a név eredetét lásd itt) keresztény ismeretterjesztő csapat. A pornográfia sok féle módon pusztít, mint az adatokból látható. Egy különösen…..
Péterúr 2015.02.17 12:47:14
Személyes véleményem szerint a szexualitás minden egyén életében először olyan, mint egy üres lap. Minden szexuális tartalmú kép, benyomás, vagy érzet nyomot hagy lelkünk, vagy szexuálpszichénk ezen üres lapján. De nemcsak nyomot hagy, hanem egyúttal befolyásolhatja is szexuális beállítottságunkat, ízlésünket.
Ezért (is) veszélyes minden szexuális tartalmú kép, látvány, vagy szó, bármilyen külső információ, vagy benyomás, amely szexuális tartalommal bír. Ugyanis rendkívűl mély nyomot hagy, és olyan szinten változtatja meg az egyén szexuális ízlésvilágát, amit később igen nehéz "újraírni", ha az ember ezt mégis szeretné megtenni.
Szerencsés esetben ez a tiszta lap érintetlenül megmarad, amíg az illető házasságot nem köt. Miután megtalálta élete párját, közösen fedezik fel ezt az új világot, és "egymás lapjaira írnak". Közösen formálják egymás szexualitását, ami így aztán idővel egyedülállóan harmónikussá, meghitté és kiegyensúlyozottá válik.
Ezért (is) tartom szerencsésnek, ha valakik szűzen lépnek be egy házasságba. Nekik van meg igazán az esélyük arra, hogy összehangolt, harmónikus és elégedett szexuális életet éljenek. De annak sem könnyű, aki pornóval táplálja szexuálpszichéjét. Olyan mély beidegződéseket "kódol be" magába, amik tönkreteszik az életét, sorsát, majdhogynem lehetetlenné téve bármikor is egy életre szóló társsal való szexuális összehangolódást.
Akik több kaland után lépnek házasságba, gyakran keresik korábbi szeretőik szexuális szokásait partnereikben. Az ő lapjuk, nem tiszta, valakinek a "nyomai" már felfedezhetők rajta. Nagyon nehéz a régi beidegződéseket törölni, vagy újrakódolni. Nekik ezzel a feladattal is meg kell bírkózniuk, hogy házasságukat ezen a területen is harmónikussá tudják tenni.
Ezért mindenkinek azt tanácsolom, hogy -amennyire a mai világban lehetséges -védje szexuálpszichéjét minden külső, szexuális vagy erotikus tartalomtól, vagy befolyástól.