Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aurri

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gyerekkori kedvencem volt nagymamám kanalas mákos beiglije. Szép szimbóluma volt ez a mama érzéseinek: a túlburjánzó töltelék szelíden feszegette a kereteit, és végül sikerült kitörnie. Bár engem is hasonlók vezéreltek, kétesélyesnek láttam a helyzetet, amikor egy bunkizós, kanapéról leugrálós…..
  A túrórudi, a mazsolás krémtúró, vagy a mézes joghurt azok közé az ipari desszertek közé tartoznak, amelyek örök kísértést jelentenek. A nagymamám egyszer leküldött a boltba egy csomag túróért, de akkor is képtelen voltam megállni, hogy ne krémtúrót vigyek helyette, amiből pedig jó pörcös…..
A chia mag a gazdag ember Dr. Oetkere. Sűrítésre, tojáspótlásra alkalmas, és rezgős, kocsonyás pudingok, masszív krémek egész sora készíthető belőle. Nem kell áztatni, főzni, gondolkodni rajta, csak belekeverni a választott cseppfolyós közegbe. Kókusztejjel, karobbal és aszalt barackkal, vagy…..
Habár nem a spúrság magasiskolája laktózérzékenynek lenni, de nem lennék igazi spúrmester, ha nem próbálnék segíteni a "flancolólókon" is. A mandulatej receptje például nagy segítség lehet a bajban. A recept a következő: Áztass be 1 csészényi mandulát 8-24 órára hideg…..
Évek óta nem teszünk szaloncukrot a karácsonyfára, mert nincs annál illúziórombolóbb és csalódást keltőbb érzés, mint amikor az ember leemel egy szemet, kibontja és azzal szembesül, hogy valaki már megelőzte őt. Ennek ellenére mindig alaposan bevásárolunk a legnépszerűbb…..
aurri 2015.12.21 15:30:11
Amikor hivatalosak vagyunk vendégségbe, mindig viszek valami általam készített finomságot. Legyen az édes vagy sós; bár jobban kedvelem a sütiket, így svájci baráti társasághoz ezzel a meggyes pitével készültem. Létezik a nagyanyáink meggyes pitéje, aztán a tejfölös…..
A fenti állítás, mely Barack Obama amerikai elnök a Transz-Csendes-óceáni Partnerség (TPP) megalakításáról szóló nyilatkozatában hangzott el, kiválóan érzékelteti azt a véget nem érő nagyhatalmi versengést Kína és az Amerikai Egyesült Államok között, melynek az elmúlt…..
Köztudottan a hús a legjobb fehérjeforrás. És mi van akkor, ha vegetáriánusok vagyunk? Vagy ha már herótunk van a csirke-rizs kombinációtól, és valami másra, valami újra vágyunk? Nos, összegyűjtöttem néhány nagyon jó növényi fehérjeforrást, amely nem csak a vegán…..
aurri 2015.10.12 16:40:12
@-JzK-: A bolti hús megvásárlásában mégis mi olyan férfias? :)
aurri 2015.10.12 16:46:44
@Tomi from Space: Erre az állításra valami bővebb kifejtés? Tanulmányok vagy bármi egyéb?:

"A vegánok és vegák nagy része pont, hogy nem egészséges"

Az nem érv, hogy nekem van pár vega ismerősöm és azok így meg úgy meg amúgy... :)
Mit szólnál, ha azt mondanám, nem feltétlenül kell több időt az edzőteremben töltened ahhoz, hogy izmot építs vagy hogy szálkásabb légy? A kulcs: megfelelő táplálkozás.Sokan időt és energiát pazarolnak arra, hogy naponta több órát edzenek, és közben egyáltalán nem…..
Már biztos hallottátok, hogy az idei évben a Pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltorta lett Magyarország tortája, amit az augusztus huszadikai ünnepség óta számos cukrászdában megkóstolhattok. A sütinek azonban borsos ára van, akár 600-800 forintba is kerülhet egyetlen szelet…..
Life Advice Házi hamburger-tál 2015.08.07 07:00:00
Bevallom futó létemre nagyon szeretem a gyorskajákat. Legyen az pizza, hamburger, hot-dog. Mindegy. Viszont mostanában bárhonnan rendeltem, gyakran csalódnom kellett. Így úgy döntöttem elkészítem saját…..
Jelentem, meg van. Megalkottam az Igazit, ami tökéletes számomra, ami minden hozzáfűzött igényemet kielégíti. Bemutatom a számomra tökéletes, túróval szénhidrátcsökkentett teljes kiőrlésű lisztekből készült pizzámat. Van benne bőven szénhidrát így is, de a túróval lehet…..
aurri 2015.08.08 00:34:01
@GasztroMenza: Én eleve úgy indítok holnap, hogy megfelezem a túró mennyiségét. Aztán meglátjuk.

Majd felrakom a facebook-os oldaladra a képet. :)
aurri 2015.08.09 11:52:48
@GasztroMenza: Na elkészült a pizza tegnap, vannak képek. :) Hol küldjem? (FB sztornó)
A keresztények hitviták során gyakran jönnek azzal az állítással, hogy a keresztény hit az olyan egyedi dolog, amihez semmi nem fogható, és ezzel magyarázzák, hogy miért pont ebben hisznek, és, hogy miért hisznek ebben. Amikor a vitában részletezni kell a keresztény mítosz…..
aurri 2015.08.07 11:09:40
@Brendel Mátyás: "...nekem nincs szükségem valakire ahhoz, hogy boldog legyek..."

Kedves Mátyás, neked mire van szükséged, ahhoz, hogy boldog legyél?
aurri 2015.08.08 00:18:36
@Brendel Mátyás: Akkor mit foglalkozol a keresztényekkel, hogy ők mitől boldogok?
Az meg az ő dolguk.
A magyarok bugyutább része most meg azon pánikol, hogy a menekültek járványokat hoznak be Magyarországra. Érdemes megnézni, hogy egyáltalán milyen betegségek jönnének szóba, hogy felismerjük,…..
Ha már unod a padlizsánt krém vagy grillezett formájában, ezt próbáld ki! Önmagában is kitűnő fogás, de most bulgur ágyat kapott és egy buggyantott tojást is dobtam a tetejére. Így aztán igazán kiadós kaja. Hozzávalók 4 személyre: A raguhoz:1 nagyon nagy padlizsán vagy 2…..
Ha egészségesen szeretnél táplálkozni nem kell lemondanod a legnépszerűbb süteményekről sem. Ez a cheesecake és a muffinok is tetőtől talpig egészségesek és alakbarátok, mert cukormentesek és zabpehelyliszttel készültek.New York cheesecake Hozzávalók egy 17 cm-es…..
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
aurri 2015.07.11 17:22:50
@Parlang: Elég sok normális van közöttük, és szinte mindegyik elítéli ezt a vonulást, amit ezek rendeznek minden évben!
Semmi értelme, kontraproduktív és felesleges.
A miniszterelnök szerint a határ érvényes úti okmányok nélküli átlépésével a menedékkérő bűncselekményt követ el. Ez nem igaz. A kormány minden eszközzel távoltartaná a menedékkérőket - propagandával, pánikkeltéssel, vasfüggönnyel, jogsértéssel, embertelenséggel,…..
aurri 2015.07.07 23:06:57
@bértrollbosszantó_kovi1970: ne buzizz, te kötsög libsibolsi! :)
 Honfitársaink, osztrákok!   Tisztelt osztrák polgár! Mi, osztrákok úgy határoztunk, hogy minden fontos kérdést megbeszélünk egymással, mielőtt döntéseket hozunk. Ezért indítottunk nemzeti konzultációt többek között az ország új alaptörvényéről,…..
Óvatlan volt az ABC, a tegnapi Golden State - Cleveland meccsen egy pillanatra kivillant Lebron legnemesebb szerve. Mindez élőben, szóval bünti lesz belőle (a CBS annak idején félmillió dollárt fizetett Janet Jackson Super Bowl alatt kivillanó csöcséért.) Tessen kikockázni, meglesz…..
Jesse öltönyben, oldalra nyalt hajjal és egy fullosan összeállított önéletrajzzal jelentkezik a helyi takarékfiók egyik pozíciójára: nagyon igyekszik imponálni, így szóban azt is megjegyzi, hogy rendelkezik sales-es tapasztalattal, és komolyan úgy érzi, jó munkaerő lehetne a…..
aurri 2015.06.09 23:15:33
mmm
Nem vagyok egy nagy chef, de időről időre találok egy-egy ételt ami nagyon megtetszik, elkészítem és tényleg jól sikerül. Nincs elképesztően sok ilyen, de ami van azt szívesen megosztom itt a Sliceandsmile-on. Az első poszt A Pizzáról fog szólni. Sokan sokféleképpen…..
aurri 2015.04.08 22:20:11
@adahy: A Nagyi titka liszt tényleg hanyagolandó. A teljes lisztük kifejezetten csapnivaló.
Nemrég egy proktológiai klinikáról kerestek meg minket és kérték, hogy hívjuk fel a figyelmet az aranyér betegségre, ami a testépítőknél és erőemelőknél nagyon gyakran előfordul. A gond alapvetően nem is maga a betegség és annak kezelése - ami rendszerint egy vizsgálat után…..
aurri 2015.02.21 13:39:10
@morcos68: Gondolom te is tudod, hogy szűrés azért van, hogy időben felfedezze a bajt és még lehessen tenni valamit.

Ja és rosszul tudod, Magyarországon az emésztőszervi rákfajták vezetik már évek óta a "toplistát" szóval ezek a leggyakoribbak.

Téged nem sajnállak, a nődet viszont igen.
KKBK A melegpárok gyermekei 2015.02.19 05:42:00
A melegpárok által nevelt gyermekek kétszer annyi érzelmi problémával szenvednek – állítja egy amerikai szociológus frissen megjelent tanulmánya, amely sokkal nagyobb mintával dolgozott, mint a korábbi, hasonló kutatások. A szerző, Paul Sullins szerint ezek az érzelmi problémák nem a homofóbiával…..
aurri 2015.02.20 17:07:04
@Darth Revan: Egy isteni megtestesülésnél semmi értelmes annak a kérdésnek, hogy ő mi volt. Inkább az a kérdés, kik értették meg őt a legjobban és a legkevésbé. És azt kijelenthetjük, hogy a zsidók értették meg a legkevésbé. Persze ez legyen az ő gondjuk.

Egyébként is a kereszten nem az ószövetség istenét említi Jézus, mert akkor azt mondta volna, hogy Jahve. Ehelyett mit mond? Eli Eli, az pedig a kánaáni istenség.