Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomingo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete történt az ominózus vendéglátóipari teszkósodási akció, ami után főleg negatív tapasztalatokat kaptunk, de nem kizárólag. Alábbiakban a hétvége óta befutott 4db elégedett ügyfél levelét olvashatják. Vicces, hogy egyikük az egyórás várakozás ellenére pozitívan…..
Tomingo 2008.02.14 14:55:03
Lecsóóónak évkezdésre az jutott, hogy számlatulajdonosként beolvadt a tavalyi "év bankjába". A netbankos nehéz időket átvészelte, de azóta az ATM-ekből fogy el a pénz amerre jár, a fiókokban pedig nem igazán akarnak vagy tudnak neki segíteni:Január elsején, lévén…..
Tomingo 2008.02.14 14:48:15
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..