Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bggy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátságos maciarc, szolid technika és semmi hivalkodás. Remek választás lehet, feltéve, ha valaki már összevarrta elszakadt Achilles-inát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bggy 2012.09.26 11:45:31
@pjotr007: He-he, ez tenyleg jo. :)

Bar turbo mar ebben is van, de meg mechanikus adagolos:
www.zmz.ru/eng/prod/514310
Kerdes, hogy egy Euro 2-es motorral ujautokent forgalomba lehet-e meg allitani manapsag?
bggy 2012.09.26 12:00:24
@Béla, tudod a Béla: "sok elektronikus kütyü"

Egy bizonyos szintig igaz, viszont a szamuk novelesevel a meghibasodasok gyakorisaga is no. Ha a teljes bekerulesi+fenntartasi ktsg-eket nezzuk, mar egyaltalan nem biztos, hogy olcsobban jon ki az ember.
Ezt ugy mondom, hogy az elmult (hosszu) evekben volt alkalmam uzemeltetni regi tipust (Astra F, 4 utemu Wartburg) es modernebb jarmuveket (C3, VW Bora, meg hasonlok), es a modernebbek nem fogyasztottak annyival kevesebbet, mint amennyivel tobbe volt a fenntartasuk.
Termeszetesen azon elektronikai berendezeseket, amelyek tenyleg hasznosak (elektr. ablak, tukor, lampaalitas, stb.) nem dobnam ki, de szvsz nem is ezek okozzak a ktsg-ek novekedeset. Inkabb olyan lathatatlan es erzehetetlen kutyuk (motor, fek, stb. vezerlok), amelyek nelkul siman el lehet lenni.
A felreertesek elkerulese celjabol leszogeznem: Nem akarok fapadosauto-terrort bevezetni, csak szeretnek latni a gyartok palettajan minimal-art technikaju modelleket _is_.
Hogy lehessen valasztani...
Bandroid Elvagyok 2010.10.01 16:49:00
Elvagyok, nem nagyon írok ide. Jó dolog az Android, de már csak simán jó. Már nem annyira rajongok érte. Miért rajongjak, az áramért a vezetékben?Érdemes azért nézegetni az új Androidos telefonokat, már nem csak öltönymandzsetta gombbal harmonizáló van, hanem alufelnivel is,…..
Bandroid App Inventor 2010.07.13 11:25:00
Belenéztem, pár fésületlen mondat jön róla. Óriási dobás, ha megy, ha tényleg így megy, stb. - ezt már nem írom, ezt tudjuk. Minden más, első pillantásra.A nagy kérdés: a programnyelv, vagyis a folyó szöveg flexibilitása, az összes speciális karakter mellékjelentése, a…..
Bandroid A mouse over-ről megint 2010.05.21 16:47:00
Megint nekifutok, javított verzió. Az előző ötletben - a Steve Jobs Flash-os levele post-ban - nem vettem figyelembe, hogy pl. böngészőben futó Flash tartalomnál a mobil/tablet esetén az egy ujjas érintve mozgatás a lap "vonszolása", a dragging.Úgyhogy jön a javított…..
Bandroid Steve Jobs Flash-os levele 2010.04.30 08:58:00
Van ebben a levélben egy felvetése, amelyen én is sokat törtem a fejem. Hogy lehet megoldani a mouseover-press-release problémát mobilon. Mondjuk olyan érintőképernyővel, amelyik érzékeli, ha közelít az ujj, és az az over.Á, nem. Az én tippem: a press-re nem fut be a press esemény,…..
  Ez egy Škoda, és tízmillió az ára. Tudják mit? Minden fillérét megéri Vélemények az azonos című írásunkról...
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
  Mi a közös a családját kiirtóban, az ittasan balesetet okozóban, meg abban, aki elkártyázza a családi birtokot? Nem tudnak veszíteni. Vélemények az azonos című írásunkról...
bggy 2009.10.07 11:33:50
  A Totalcar szerkesztősége két táborra szakadt. Voltam én, és voltak a többiek. Papp Tibi kimondta a fatvát.  Vélemények az azonos című írásunkról...