Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sacivagyok (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nőkovács A független nő 2014.07.06 16:58:29
Férfival beszélgettem. Azt állította, a környezetében a nők nem vágynak az elköteleződésre. Inkább élnek egyedül, szeretőt tartva, nem is egyet, akiktől ajándékot, utazást, szexet kapnak. És ez mennyire jó nekik. A hitelesség kedvéért elárulom, azt is mondta férfi…..
sacivagyok (törölt) 2015.02.17 23:23:36
Valljuk be azert, hogy evszazadok ota... sot... a nok el voltak nyomva es a ferfiak lealaztak oket.
Ez teny.
Most a kezukbe kezdtek venni a sajat sorsukat ami nem baj.
Mindenki a sajat sorsanak a kovacsa, ahogyan az ember a jelenben el, azzal a jovojet teremti meg, avagy ki mint vet, ugy arat.
Mivel egy kapcsolat mindig 2 emberrol szol...ha egy ferfi olyan "kapcsolatokba" (bar ez inkabb viszony) bonyolodik ami nem all masbol, mint ajandek, nyaralasok, stb... akkor ilyen nonemu lenyt is fog talalni. (hasonlo a hasonlot)
Termeszetesen talalhat egy olyat is aki masmilyen (ellentetek vonzzak egymast), de azzal csak ideig-oraig fog tudni egyutt maradni, mert ennek a nonek annyi a szerepe altalaban, hogy megmutassa a ferfinak, hogy maskepp is lehetne elni. Az ilyen kapcsolatokbol jonnek a "nagy pofonok". Mikor a fiu ertetlenul all es azt mondja... nem ertem, pedig vele olyan tokeletes volt minden es erre...es atvert. Nem. Senki sem verte at, csak nem erti, hogy ahhoz, hogy egy ilyen No-t kapjon, ahhoz neki is masmilyennek kellett volna lennie a multban. Elofordulhat az is, hogy megmarad a kapcsolat, de altalaban ezek a kapcsolatok veget ernek.
Ahhoz, hogy a pasi egy No-t kapjon maga melle tarsnak, ahhoz elobb neki Ferfiva kell ernie. Mert egy durcis kisfiu anyukad es kislanyt es sarkanyt, stb.,... fog maga melle kapni.
ha mar sarkany... ha valakibol sarkany valik, ott valamit nagyon nem jol csinal a pasi sem. Ahol a pasi Ferfi mar, ott viszont nincsen sarkany (ez az egyik kommenthez).
A fiunak ugyanugy oda kell tudnia figyelni a lanyra, nem 30 masikra meg... meg kell tanulni megbecsulnie a lanyt, hogy belole ferfi es a lanybol No valjon.
A mostani fiuk elfelejtettek milyen egy Ferfi, a lanyok pedig azt, hogy milyen egy No.
Mindenkinek sajat magan kell dolgoznia. Nem csak a lanynak es a fiunak, hanem mind a kettonek, mert mind a 2 felnel problema van.
Nőkovács Indító 2012.11.27 14:22:01
Csak egy nő vagyok. Aki évek óta figyeli a nemek harcát, a felcserélődött (módosult) nemi szerepek miatti kapcsolati sikertelenségeket és zűrzavart, aki már észreveszi a nők által elkövetett hibákat-saját hibáimat is- és szóvá is teszi.:-),illetve  átgondolja a…..
sacivagyok (törölt) 2015.02.17 21:03:02
@zombigyilkos: :) Ne haragudj, de nem ertem, hogy mit nem ertesz.
Nem fogok kiseloadast tartani ha nem baj. :) Szerintem mindenre valaszoltam.
A drogost, nevezzuk pl. drogfuggonek, de ezen felul nevezzuk szenvedelybetegnek is, es nihilistanak is.
Nem tudom mi nem ertheto ezen?

A gyerek hibaztat mast, a felnott nem. A Ferfi nem, a No nem.
Ez is magyarul van irva.

Igazad van, 1 nap itt ultem hajnalban. :)
Fel ora az eletembol is kar volt. :)))
    Ez a film magáért beszél. Meredek, de inkább vicces. Átlagos amerikai gyerkőcöknek mutatták meg, milyen reggelit fogyasztanak más országok gyerekei. Zárójelben megjegyeznénk, a holland variációt mi imádtuk mini korunkban, ámultunk, amikor először találkoztunk vele. A…..