Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duachais

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
duachais 2015.03.01 09:24:24
@Trompipi: Ha Edina visszanézte az összefoglalókat, láthatta, hogy a bentiek állításával ellentétben, a bünti miatt, mindenképpen Ők mentek volna párbajozni, akárki köti fel azt a kék kendőt. A sunyiságot erre érthette. Ezek után miért is kellene támogatnia bármelyiket is, aki bent van? Az én véleményem szerint, aki mellé odaállt, amellett ki is tartott, még akkor is, ha ez a saját játékába került. Ez is mindenképpen pozitív tulajdonságnak veszem. Az meg, hogy ez a szerelem meddig tart, szerintem megjósolni senki sem tudja. Két erős egyéniség, csiszolódniuk kell. A normál életben is jönnek össze emberek és szakítanak. Remélem, Ők tényleg megmutatják, hogy menni fog ez a való életben is, nem csak egy villában, ahol amúgy sokkal nehezebb lehet 0-24-ben elviselni a másikat.
Dóri nekem két kulacsos, mindenkinek azt mondja, amit az illető hallani akar. Ez is jó taktika, hisz eljutott vele a döntőig. Hogy mire lesz elég, ma este kiderül.
A két fiú pedig, hát.. Denisz link és meggondolatlan ember, befolyásolható. Ő is hajlamos a mártirkodásra, mikor azt mondja, hogy "behúzták a csőbe".
Robin ügyes taktikus, szerintem Ő nyeri. Keveset láttunk belőle, de a kellő időben mindig a kellő helyen volt. Kár, hogy nem tudta megemészteni, hogy Edina, nem tekintett rá pasiként. De majd kárpótolja magát a nyereménnyel :)
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
duachais 2015.02.28 01:21:45
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az előbb írtam, hogy 4 megnyert párbaj sem garancia a győzelemre. Én nem mérem a párbajokat. Egyszerűen azt gondolom, hogy 3 héten keresztül kimenni, vitázni, győzni, nem egyszerű megpróbáltatás. Nem gondolnám, hogy csak úgy megy. Amit a táblánál mondanak, szerintem köszönő viszonyban sincs a valósággal. Robinnal marha jókat beszélgetnek, mégis megkapja a jelét. Hozzáteszem, ha Robin nem így viselkedik, adásba sem került volna, az elmúlt napokban. Ja meg ez a szerelmi szál.. Dóriról, meg jobb ha nem beszélünk.. és nem azért, mert nem párbajozott.. én ekkora mákvirágot nem láttam.
duachais 2015.02.28 01:25:02
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szval az természetes, hogy D. be van rezelve, de L. mártír, nyavajog stb.. ugyan már. :) Nem bírod, rendben van. De objektívan sem ártana nézni a dolgokat
duachais 2015.02.28 01:28:23
@Montezuma13: D. szerintem is gyenge volt. Zavarban is volt, nyoma sem volt a magabiztosságnak. Attila megmondta, az fog számítani, kit utálnak jobban. Holnap kiderül
Én ezek közül a játékosok közül csak Lacit vártam volna a döntőbe, a kedvenceim kiestek. Úgyhogy ha holnap Ő is hazamegy, nincs miért izgulnom
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
duachais 2015.02.15 19:33:02
@Well...: Nem valószínű, hogy a következő párbaj a most vissza küldött játékosé lesz. Kiválasztott biztos nem lesz, max kihívott. A 4 muskétás gyáva, nem engedik meg, hogy bárki áldozat legyen. Ők választanak maguk közül és szerintem az Robin lesz. De bajban vannak, mert a két lány úgy akar a top3ban benne lenni, hogy előtte nem párbajozott. Ezt meg szerintem a nézők annyira nem értékelik. Az emberek ilyenkor már szeretik a csatákat, élvezik a küzdelmet, hogy olyan kerüljön a döntőbe, aki már egyszer győztesen visszatért.
duachais 2015.02.15 19:39:45
@Well...: remélem, nem lesz igazad :)
duachais 2015.02.15 20:00:25
@lukacstoncsi: Egyetértek.. sajnos Lacit a többiek megennék reggelire.. :(