Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolla39

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
Vannak tévhitek, amik behálózzák a társkeresést manapság függetlenül attól, hogy az ember online, vagy éppen hagyományos módon keresi a társát. El kell ismerni sok esetben van valóságalapja ezeknek a sztereotípiáknak, de a többségükre az igaz, mint a legtöbb városi…..
zsolla39 2015.07.29 12:51:30
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
zsolla39 2015.06.30 20:21:05
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Sikeres ember nem lehet, aki nem nézi meg, hol szórja el a pénzét élelmiszerre. Azon még lehet vitázni, hogy hol van több unott-bunkó eladó, meg hogy hol kúrják rád a legtöbb lejárt parizert. Korábbi tapasztalataim alapján valószínűleg az átcímkézési vébén is tarolna a CBA,…..