Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamilcar Barkas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kárpátok Géniuszának országában volt utoljára katonai kiképzés és hazafias nevelés az iskolákban...
Rendhagyó módon ebben a bejegyzésben nem közel-keleti témát boncolgatunk, habár a Szentföld érintőlegesen szóba kerül. Egy olyan eseménysort fogunk megvizsgálni, aminek nagyon kevés figyelmet szentelnek a történelemkönyvekben és amiről talán sokaknak nincs is tudomása. Az első keresztes hadjárat…..
Gyors és olcsó tesztet dolgoztak ki, amellyel kimutathatók azok a vírusok, amelyek az életünk során bármikor jelen voltak a szervezetünkben. Ráadásul azok a lappangó vírusok is, amelyek időbeni kezelés hiányában komoly betegséggé fajulhatnak. Ez a teszt így lehetővé teszi, hogy…..
Megtisztelő, hogy a Diplomaci Blog főszerkesztője, Németh Áron Attila írása is foglalkozott a Foreign Affairs-ben Mitchell Orenstein-nel közösen publikált írásunkkal. Cikke azonban sajnálatos módon erősen félreértelmezte az eredeti állításainkat. Ebben az írásban így…..
Hamilcar Barkas 2015.02.14 22:15:23
A szerzők feladata, hogy egyertelműen fogalmazzanak! Mindenki megnézheti, hogyan cáfolták a szerzők a tévhiteket (www.foreignaffairs.com/articles/143014/mitchell-a-orenstein-peter-kreko-and-attila-juhasz/the-hungarian-putin.)
Az alábbi mondatoktól mindenki megnyugszik majd, főleg a politikai elemzők.

"... fan dangerous nationalistic flames and fueled fears of secessionist movements in Hungarian communities beyond the country’s border. "

"Orban might have some hopes that Putin will do what Adolf Hitler did in 1938: give Hungary back the territories that were lost at Trianon."

"...Hungary could set the stage for such extremism and instability in neighboring countries. "