Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negyesigy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reklámtörténet apró, nem túl hosszú életű eszközét, az úgynevezett számolócédulát szeretném most egy kicsit bemutatni, mert azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy még akár újjá is születhet. A kicsi, hosszúkás, képes papírszelet, a gépi pénztárblokk elődje volt a…..
Évszázada halljuk Budapest jellemzésekor, hogy a „kávéházak fővárosa” – na persze Párizs és Bécs után. Pedig a kávéházak egy szűkebb réteg, a polgárok (zsurnaliszták, költők, művészek, bohémek és szerelmesek) otthonai voltak. Azt még sohasem hallottam, hogy valaki a „cukrászdák fővárosának”…..
Ritka, hogy egy család két kiváló sakkozót adjon kis hazánknak. A Gara nővérek a Polgár lányokhoz hasonló sakkcsillagok, a magyar sakkélet kiválóságai. A sokat versenyző Anitát két megmérettetés között sikerült kikérdeznünk a sakkról és az életről. Kezdjük a…..
A hideg ráz, amikor valaki kategorikusan kijelenti, hogy szerinte csak a lusta szülő nézeti a tévét a gyerekével, adja a kezébe a telefont, tabletet, kizárólag azért, mert neki NINCS KEDVE a kicsivel foglalkozni… Én ezúttal üzenném Nektek, minket lusta szülőnek titulálóknak,…..