Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opsze

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..
opsze 2008.02.08 14:07:57
A néhány idióta kedvéért befejezem a történetet. Azoktól, akik beleélték magukat a történetbe elnézést kérek.


Az előző rész tartalmából. Hosszú ismerkedési rituálé után a mélyen vallásos lány családi ebédre invitálja a fiút. Az ismerkedés után a papa négyszemközt vázolja a srác előtt életvezetési elveit. A fiú kedvese eközben mit sem sejt a készülő eseményekről.

Folytatás, röviden. A fiú egy vasalt élű Vizsolyi Biblia reprint kiadásával végez kedvese apával és kitámolyog a konyhába, hogy a konyhában fellelhető égetett szeszes üvegek egyikéből merítsen erőt a folytatáshoz. Ám ekkor anyuci színre lép, opálos tekintettel leborul a fiú lábaihoz, hogy megdönthetetlen bizonyítékokat szerezzen főhősünk férfiúi alkalmasságáról. A fiú félreérti a helyzetet és véres kezével megáldja anyucit. Na, ekkor jön a kis öcs, aki csupán annyit érzékel az egészből, amennyit a zörejekből és a csendes zsolozsmázásból leszűr. Merthogy vak. De azt felfogja, hogy anyja valószínűleg örökre elveszett a család számára, ami a felekezeti hovatartozásról szóló vitákat illeti. Bánatában, jóságos nővérkéjéhez fordul, aki éppen szakítós blogot olvas. A lány nem szereti ezt az oldalt, de azért olvassa, és ezt bőszen tagadja, mint mindenki a környezetében. Öcsike, jelentést tesz. A lány elküld még egy üzenetet az aktuális postot jegyző idiótának és megy. A fiú eközben felsegíti anyucit. Anyuci csodálkozik, Őt nem szokták visszautasítani és egyáltalán. Tökön rúgja a fiút. Görnyedt emberünk, utolsó erejével lefejeli anyucit, de csak a hűtőszekrény sarkát találja el. Dühében felkapja öcsikét és neki vágja a falnak. Anyuci jót röhög az egészen, amikor betoppan a lány. Ő is röhög egyet ezen az egészen, de aztán meglátja kedvese (már csak egykori) kezét és a vér láttán elájul. Estében ráesik az imádott macskájára. A jószág tompa pukkanással szétfröccsen és bemocskolja a konyha falát. Anyuciban erre felmegy a pumpa és egy jáde lépéses mandarinkacsa rúgással vesén rúgja a fiút, aki már csak a kórházi ágyon tér magához. Egyfolytában csöng a mobilja. A lány apja keresi, hogy akkor most mi van?
Az ágy mellett köpenyes nénik és bácsik tartanak konzíliumot. Egyikük megjegyzi: Már hallucinál.