Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h_e

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egy fantasztikus vakáció Floridában! Halálpart! Napfénytől ragyogó tengerpart, gyönyörű lányok, önfeledt szórakozás! De egy nap megjelenik a lelkekben a félelem! Halálpart! Egy elvetemült gyilkos sorra szedi áldozatait! Halálpart! Szinkronizált film. Hát persze, hogy a…..
Úgy érzem, ennyivel tartozom a bátyámnak, aki halála előtt megjárta a poklok poklát, értelmetlen szenvedéseknek és megaláztatásoknak kitéve.     Kedves Olvasó, tisztelt Cím!   Nagyon sokat gondolkoztam, kihez is forduljak ezzel a (rém)történettel: a…..
h_e 2015.02.14 20:56:58
@Tempus.Anh: Nem szerettem volna választ tőle csak nagyon megdöbbentett és mélyen bántott a stílusa, kijelentései.
h_e 2015.02.14 06:33:00
@Dr.laikus PhD: "Szerinted egy kórházban egy szál lepedővel takarják le a betegeket?
Még az intenzíven sem csak lepedő van, de ott rád sem lehet nyitni ablakot."

Édesapámra idén márciusban nyitották rá az ablakot meztelenül a Jahn Ferenc Kórház intenzív osztályán és igen lepedő volt rajta amit szedált szepszises állapotban lerugdosott magáról és igen tudom melyik a lepedő. Hozzátenném, hogy a látogatási idő után többnyire elküldik az embert és én egy ilyen rosszindulattal teli hárító kommentre sose írtam volna ha nem szerepelne a lepedő az intenzív és a nyitott ablak benne meg ez a lekezelés mások felé, hogy minden az ő hibájuk mert nem költöznek haldokló családtagjuk mellé a kórházba, hogy zavarjanak mindenkit mert nincs munkájuk se kötelezettségük.

Annyit még hozzáfűznék, hogy ha a betegség kezelhető lefolyása nem egyértelmű igenis joga van az embernek megtudni mik történnek ott, hogy vele és az ő családtagjával ez ne történhessen meg.