Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omachel Tamás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon a legtöbb embert Nagynak hívják, de sokan vannak még Szabó, Tóth, és Kovács nevűek is az országban. A lista a 2014-es állami statisztikák alapján készült, ezek szerint az alábbi családnevek a leggyakoribbak Magyarországon. Nem látod a Napicsártot? Kattints IDE!  ..
Omachel Tamás 2016.01.30 15:19:31
@phaszfej: De birkából sincs hiány! :-)
Brian Tracy szerint egy átlagembernek naponta legalább 4 olyan ötlete van, amire egy sikeres vállalkozást lehetne építeni, mégis lebeszéli magát róluk. Sokszor engem is elgondolkodtat az a kérdés, vajon miért nem merünk tenni ötleteinkért, álmainkért. Veled volt már olyan, hogy például megláttál egy…..
Omachel Tamás 2016.01.30 11:53:06
@Buchhalter: Nem a cikkíró témájához szólok hozzá, hanem a nyelvtanihoz. Inkább jó, hogy utalt a nyelvtani hibákra. Én például még ennél is keményebb lettem volna, ha előbb észreveszem. Nagyon terjed a nyelvtani és helyesírási hibák terjedése, és az ezzel való nemtörődés - más szóval igénytelenség, lustaság és tudatlanság. Igenis szükség van nyelvtannácikra, mert csak keményen lehet manapság felhívni a figyelmet ezekre a visszásságokra. Túlságosan magasan van az ingerküszöb a társadalomban. Egyébként egy kisebb hiányosság azért akadt a kommentelőnél is: "Észre kellett vegyem..." Szerintem ez elfogadott forma az erdélyi magyar nyelvjárásban, csak Csonka-Magyarországon furcsa a fülnek.
Omachel Tamás 2016.01.30 15:18:02
@kgaba82: Rendben van, tényleg ismételtem, de legalább helyesírási hiba nem volt... :-)
Bármennyire is hihetetlen, Magyarország és a térség gazdasági szereplői számára a cigányok jelentik majd a következő évek, sőt, évtizedek során a kitörés, a fejlesztés, az erősödés egyik nagy lehetőségét. Igen, azok a cigányok jelentik hamarosan az új – és egyre…..
Benkő Péter éppen a hosszú házasság titkait ecsetelte a köztévé Család barát című műsorában, amikor is a fenti mondat kicsúszott a száján, hogyaszongya, fehér emberek között mindent meg lehet beszélni. És nézett továbbra is a műsorvezetőre, Onyutha Juditra, aki ugye nem…..
Omachel Tamás 2015.02.13 15:44:04
@eloi:

Aztán végül meg a németek voltak kénytelenek odaadni országuk jó nagy részét (Kelet-Poroszországot és Sziléziát lengyeleknek,Königsberget oroszoknak), a lengyelek meg kelet Lengyelországot voltak kénytelenek odaadni nagyrészt az oroszoknak, kisebb részt meg a litvánoknak,beloruszoknak,ukránoknak és még folytathatnám...
Omachel Tamás 2015.02.14 04:08:07
@Ejaku LAZIO:

És hogy lesz némettanárból valaki meteorológus? De inkább csak meteorológiai hírmondó. De miért ne lehetne?
Omachel Tamás 2015.02.14 04:13:29
@falomb:

Tényleg igazad van, én tudtam rosszul. De most már minden rendben.
Akkor legyen "Tíz kicsi nigger."