Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktike35

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném én a salátákat, ha nem lennének annyira unalmasak: sok zöldség egy kis öntettel meglocsolva. Hát ez nem túl meggyőző. Valljuk be őszintén sokan gondolják ezt így!  De mit tehetünk, hogy izgalmasabb legyen a salátánk? Először is ne egyformára vágjuk a zöldségeket. A salátástálban is…..
viktike35 2018.01.12 15:36:26
hétfő.. nem az én napom.. reggel értekezlet, pedig még magamhoz sem tértem.. nem szeretem ezeket az óraátállítgatásokat. mire megszokom, hogy „később” kelek, korábban fekszem teljesen lezsibbadok.. most is példának okáért felébredtem 4:30-kor, hogy na, menni kell már? persze…..
szerda… mínusz 10% az OBI-ban.. legalábbis régen.. a reklám szerint.. kellett valami felütés, sorry :D na szóval, márcsak egy napot kell túlélni, de nehéz lesz.. most kezdődött a nap, de a zsigereim már azt kívánják, bárcsak, 4 óra lenne és alig 30 percet kellene kibírni…..
tudom, tudom, van kis csúszásom.. de ma már van nálam pendrive, úgyhogy fel fogom tölteni a tegnapi, illetve a hétfői bejegyzést is.. meg jó esetben ezt is, mármint a mait.. legyen mit olvasnotok a sok munka közötti néma szünetekben :D nem tudom, volt már olyan, hogy valaki olvasta…..
annyira jó vagyok, hogy múlt héten kicsit megcsúsztam a feltöltésekkel.. megírni megírtam, csak fel nem töltöttem.. ezt is később kapjátok meg, mivel ma nem hoztam semmi eszközt, amire felrakhatnám, hogy haza tudjam vinni, majd felölteni az elektromos készülékemre. a hétvége…..
bogyókáim, tegnap nem raktam ki a bejegyzést, amit akartam, lusta voltam, na.. a boltig se mentem el, csak az éjjel nappaliba (na ezt nem tudom, hogy írják helyesen :D ). szóval ma is itt vagyok, majd feltöltöm ma azt, ami a tegnapi bejegyzés lett volna, aztán tessék elolvasni, ne az…..
szóval eltelt egy újabb nap.. ismét.. és még mindig nincsen hétvége.. tegnap esett, ma esik, vajon holnap esni fog? fő a változatosság.. no mindegy.. érdekes dolog, hogy minden héten egyszer valamely tömegközlekedési eszközön - mellyel hazafelé bandukolok -, de találkozom…..
viktike varázslatos kalandjai 2015.10.13 18:53:03
szép jó napot, testvéreim! megint eltelt egy kis idő, mire jelentkezem, de legalább kivártátok, vagy nem :D a hétvégén tiszteletem tettem a Faluban (direkt nagybetűs), de nem voltam a koncerten, mivel az november 7-én lesz, én pedig elnéztem a dátumot :D sebaj.. viszont…..
halihó! ma már kispéntek van/volt.. végre.. mondjuk nekem gyorsan elment a hét, nem tudom nektek, hogy ment.. túlélte mindenki? :D remélem! Dzsuliettá, hogy vagy? jobban? ugye? írtam ma neked fb-n, de nem választolál :( Ódri, te is jobban vagy? :) Kozsót hallgatsz, ha hiányzom?…..
sziasztok! na már most ez a nap.. először is, örülök, hogy végre Titiánnal és Órdival is tudtam pár szót váltani különválásunk óta, írhatnátok gyakrabban, nah :D le vagytok baszva, de csak kicsit :D tényleg jó volt beszélni, Titikével is a megszokott suttyó stílusban,…..