Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tutijó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
Tutijó 2019.05.10 09:25:43
@TSEPKE: "Nokedlit szaggatni".....felétek így hívják? ;) Sok férfi összetenné a kezét, ha az asszony ebben lenne a legjobb a házastársi feladatok közül!
Amikor egy pasi halk, visszahúzódó és nem túl nagy focidrukker, már egyből nőiesnek számít? Levélírónk nem érzi magát nőiesnek, csak nem szeret a középpontban lenni és majomkodni a nőknek, vagy összemérni a cerkáját a többi hímével.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
Tutijó 2019.05.08 17:04:14
@erkölcsi hulla: akkor nem csak nálam baszakszik hetek óta. A posztok nem jönnek be, és minden kommentet is töröltek. Pff...
Tutijó 2019.05.09 12:23:57
@erkölcsi hulla: Igen, én is sok embert bírtam, most meg találgathatom, ki kicsoda. Leginkább miattuk olvasgattam itt, de nekem az archívum még mindig nem elérhető. Nem azért, mintha ez az oldal lenne a párkapcsolati biblia, de bulinak jó :))
Tutijó 2019.05.09 17:14:56
@erkölcsi hulla: Talán még van remény, hogy helyreáll az oldal. A Liverpool és a Tottenham is tudott fordítani, pont ennek a blognak ne menne? ;)
Mert egynek ez is jó.